Variantă interesantă pentru Mbappe. Merge la Real Madrid, dar mai intâi se transferă în altă parte

2 luni in urmă 1

UEL: Real Sociedad - Manchester United, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Benfica - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 1

Însă fostul mare fundaș de legendă, care a jucat toată cariera numai la "cormorani", a venit cu o variantă surprinzătoare pentru superatacantul de 22 de ani, care este aproape de a semna cu Real Madrid.

Jamie Carragher: "Liverpool ar fi destinația perfectă pentru Mbappe înainte să facă pasul la Real Madrid"

"Garantat la juca la Real la un moment dat în cariera sa, cred eu, dar simt că poate Liverpool ar fi destinația perfectă pentru un jucător ca el înainte de a face un astfel de pas", a spus Carragher.

Astfel, Kylian Mbappe ar putea ajunge mai întâi la Liverpool, iar abia ulterior ar semna cu Real Madrid, club care îl dorește foarte mult și de mult timp.

Înainte să semneze, Mbappe a negociat cu Liverpool două ore în avionul privat al unuia dintre patroni

Francezii de la L'Equipe, citaţi de AS.com au dezvăluit, la aproape patru ani distanţă, momentul în care Liverpool a fost la un pas să-l transfere pe actualul campion mondial de la PSG.

John W. Henry, unul dintre proprietarii lui Liverpool, a avut o întâlnire de circa două ore într-un avion privat în care a încercat să-i convingă pe Kylian şi pe familia acestuia să semneze cu Liverpool la plecarea de la Monaco.

Un element surprinzător este acela că echipa engleză era ajutată de Nike, cel care avea să-i devină sponsor tehnic abia din acest sezon şi care avea contract personal şi cu Mbappe.

Jucătorul a refuzat oferta foarte mare primită pentru că a vrut să mai "crească" în Franţa, aşa cum au dezvăluit apropiaţii.

Etichete: liverpool , real madrid , kylian mbappe , transfer kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă