Varianta Delta a coronavirusului generează confuzie pe Wall Street în privința revenirii la muncă în format fizic

2 luni in urmă 16

Apelul departamentului de resurse umane al Morgan Stanley a venit luni seara, târziu: doi angajați vaccinați au fost detectați cu Covid-19 iar salariații de pe etajul 14 al gigantului din Times Square trebuie să evite zona, până când este dezinfectată. Unii angajați nu au citit însă mesajul și au apărut marți la muncă. Alții au început să întrebe conducerea dacă trebuie să poarte măști. Pentru moment, răspunsul este nu. Până la urmă, doar persoanele vaccinate au acces în clădire.

Acest episod, descris de o persoană care cunoaște cazul, arată confuzia care domnește pe Wall Street în condițiile în care marile bănci își recheamă angajații la birouri, în ciuda răspândirii variantei Delta a coronavirusului, foarte contagioasă, relatează Bloomberg. În condițiile în care mutația și-a demonstrat abilitatea de a infecta și oamenii vaccinați, directorii încearcă să-și calibreze răspunsul la noua situația. Iar industria era deja divizată în privința revenirii la birouri în format fizic.

În prezent, Goldman Sachs Group Inc. și JPMorgan Chase & Co. cei mai fervenți avocați ai revenirii angajaților în zgârie nori, își mențin planurile. Morgan Stanley este mult mai precaută și a evitat să anunțe o dată limită pentru revenirea la birouri. Un număr în creștere de alte bănci amână aceste termene și adoptă noi măsuri de securitate.

Citește integral pe economedia.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă