Varianta de rezervă: Asta e echipa din Liga 1 unde vrea Gigi Becali să ducă fotbaliștii-vedetă de la FCSB dacă vinde clubul | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 18

ProSport a aflat numele echipei din Liga 1 unde Gigi Becali vrea să ducă fotbaliștii-vedetă de la FCSB în momentul în care o să vândă clubul.

Gigi Becali se află într-un adevărat război cu ultrașii care o susțin pe FCSB, toate acestea după ce a decis să îl îndepărteze pe Edi Iordănescu de la conducerea echipei.

Edi Iordănescu (43 de ani) avea o relație specială cu suporterii conduși de Gheorghe Mustață, liderul galeriei formației roș-albastre, iar decizia antrenorului de a-și da demisia după aproape trei luni petrecute la conducerea clubului i-a făcut pe ultrași să răbufnească.

Academica Clinceni, echipa din Liga 1 la care Gigi Becali vrea să îi ducă pe fotbaliștii de la FCSB

Astfel, Gheorghe Mustață i-a cerut lui Gigi Becali să renunțe la clubului roș-albastru, iar patronul lui FCSB a transmis că vrea 10 milioane pentru a renunța la acțiunile sale de la vicecampioana României, dar nu va lăsa la echipă jucătorii vedetă.

ProSport a aflat ce plan și-a făcut latifundiarul din Pipera după discuția cu Gheorghe Mustață. Acesta s-a orientat către o altă echipă din Liga 1 unde să îi ducă pe jucătorii vedetă de la FCSB în cazul în care o să primească o ofertă de 10 milioane de euro pentru a vinde echipa.

Conform informațiilor noastre, Gigi Becali are de gând să își ducă fotbaliștii la Academica Clinceni, toate acestea deoarece are o relație foarte bună cu primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, dar și pentru că gruparea este foarte aproape de București.

Gigi Becali vrea să profite de faptul că echipa din Ilfov are mari probleme financiare și este la un pas de insolvență. Mai mult, latifundiarul din Pipera crede că un plus l-ar avea și faptul că trupa Clinceni nu are ultrași și așa nu are cine să îl mai conteste.

Florin Tănase și Florinel Coman sunt doi dintre jucătorii pe care Gigi Becali vrea să îi ducă la Academica Clinceni

Gigi Becali a investit la Academica Clinceni

Este cunoscută relația dintre Gigi Becali și formația din Ilfov. Latifundiarul din Pipera a trimis în fiecare sezon mai mulți jucători de perspectivă de la FCSB ca să o ajute pe Academica Clinceni. Mai mult, afaceristul dezvăluia în mai 2021 că susținea financiar echipa care în prezent ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1. 

„Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit banii ăștia. Noi ne-am retras când a promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat”, declara Gigi Becali.

The post Varianta de rezervă: Asta e echipa din Liga 1 unde vrea Gigi Becali să ducă fotbaliștii-vedetă de la FCSB dacă vinde clubul | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă