Varianta CFR-ului pentru erorile lui Marcel Bîrsan: „Știți ce s-a auzit din tribune? Arbitrul a dat galbene și pentru asta”

1 lună in urmă 19

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021, 13:47 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 13:48

Dinamoviștii au contestat vehement arbitrajul lui Marcel Bîrsan din meciul cu CFR Cluj, pierdut cu 0-1, dar sunt acuzați de „feroviari” că nu au avut cea mai fair-play conduită pe durata meciului și că oficialii l-ar fi înjurat pe „centralul” partidei

Dezvăluirea a fost făcută la GSP Live de Ștefan Gadola, acționarul minoritat al lui CFR Cluj. Imediat după meci, omul de afaceri s-a plâns de injuriile pe care oamenii din staff-ul lui Dinamo i le-ar fi adresat lui Marcel Bîrsan.

Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj: „Marcel Bîrsan știe mai bine ce s-a întâmplat acolo”

„Arbitrajul a fost foarte, foarte drastic, dar probabil că el știe mai bine ce s-a întâmplat acolo. Chiar dacă nu sunt suporteri în tribune, trebuie să spun că și din partea celor de la Dinamo, cei care erau în tribune, s-au auzit lucruri pe care nu pot să le comentez, care nu sunt prea academice. 

Nu-i cunosc pe acei oameni, dar cred că s-au auzit și la televizor, fiind liniște. Arbitrii au dat cartonașe galbene și pentru cei din tribune. Cred că erau supărați cei de la Dinamo, dar nu trebuie să fii atât de agresiv în vorbe. Arbitrul a fost puțin supărat și de ceea ce s-a auzit din tribune”, a spus Ștefan Gadola, în direct la GSP Live.

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, nu a putut fi contactat de Gazeta Sporturilor pentru a lămuri acuzațiile venite dinspre oficialii campioanei.

2a fost nota primită de Marcel Bîrsan în Gazeta Sporturilor, pentru prestația din meciul CFR Cluj - Dinamo 1-0

 „Îmi vine să urlu! Miroase a Paszkany și Mureșan!”

CFR CLUJ - DINAMO

Gigi Mulțescu iese la atac după erorile de arbitraj: „Îmi vine să urlu! Miroase a Paszkany și Mureșan!”

PCH, derapaj la adresa lui Marcel Bîrsan

PCH a criticat maniera de arbitraj a centralului Marcel Bîrsan și a avut un derapaj, jignindu-l pe arbitru, considerând că acesta a dezavantajat intenționat echipa.

„A început jaful! Este incredibil ce se întâmplă! Bîrsan, că ești Bârsană știam. Că ne-ai mai furat, n-am uitat. Că nu te pricepi, știe toată lumea. Ne surprinde doar felul în care pui japca în aplicare. Prea pe față. 

Spune-ne, bă țărănoiule, că trebuie să pierdem, măcar să nu ne mai obosim! Îți cereai scuze de la Deac după ce i-ai dat galben. Ție chiar nu ți-e rușine să murdărești fotbalul în halul ăsta?!!Ne mirăm că ne bate Armenia, când fotbalul din România este făcut praf de niște arbitri care dau galben în funcție de cât de tare țipă jucătorii de la CFR sau FCSB”, e o parte din mesajul publicat de suporterii acționari de la Dinamo.

Nu înțeleg de ce se discută așa mult, brigada de arbitri a avut un meci greu. Dacă vorbim așa, hai să țipăm și noi. Am avut două penalty-uri! - Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

„Mă încearcă un sentiment de indignare. Poate trebuie să mă duc să urlu să mă liniștesc. Miroase a iz de Paszkany și Mureșan. E inimaginabil ce s-a întâmplat! Ce poate să facă un om îmbrăcat în negru! Arbitrii ăștia nu sunt oameni. Injuste eliminările, sigur! - Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Citește și alte știri despre meciul CFR Cluj - Dinamo 1-0:

PCH, mesaje dure după meciul cu CFR! Fanii, derapaj violent la adresa centralului: „A început jaful! Știam că ești bârsană”

VIDEO EXCLUSIV Conducerea lui CFR Cluj, nemulțumită de joc: „Să spună ei ce s-a întâmplat, eu nu înțeleg”

Playtech: Traian Băsescu, reacție halucinantă în legătură cu condamnarea Ioanei: ”Nu-i atinge nimeni pe...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă