Varga l-a confirmat în funcție pe Dan Petrescu, dar continuă să-i bată obrazul: „Gratis? Am adus ce mi-a cerut!”

6 zile in urmă 18

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022, 07:32 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 07:40

Cum Dan Petrescu nu a fost dispus să renunțe la clauza de reziliere a contractului cu CFR Cluj, în valoare de 400.000 de euro, finanțatorul clubului a preferat să continue cu „Buruscul” antrenor, iar ardelenii au emis un comunicat în acest sens.

 „Revenire epică!”

RUSIA

Rușii exultă, după meciul internațional disputat azi în ciuda UEFA: „Revenire epică!”

În ciuda faptului că va colabora în continuare cu Dan Petrescu, Varga continuă să arunce cu săgeți în direcția băncii tehnice, de această dată cu privire la afirmațiile lui Dan Petrescu referitor la transferurile făcute de CFR Cluj.

Nelu Varga l-a confirmat în funcție pe Dan Petrescu, dar continuă să-i bată obrazul: „Gratis? Am adus ce mi-a cerut!”

„N-are de ce să se supere, n-are de ce să plece. Este datoria lui, în fişa postului scrie că trebuie să explice conducerii de ce funcţionează prost echipa. E simplu!

În vara asta am transferat de trei milioane de euro pentru el. El spune că gratis. Păi, el şi-a ales jucătorii. Eu i-am adus ce a cerut el. Ce a ales el, eu aia am adus.

Dacă a fost cu bani, fără bani... la cei fără bani oricum au costat impresarii, a costat prima de instalare la jucători, deci n-a fost nimic gratis”, a precizat Varga, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj a fost extrem de activă pe piața transferurilor. Cei mai scumpi jucători ajunși în Gruia în această vară sunt Vito Hammershoy Mistrati, mijlocaș ofensiv cumpărat cu 400.000 de euro, și atacantul Jefte Betancor, care i-a costat pe „vișinii” 300.000 de euro.

VIDEO » Dan Petrescu le răspunde criticilor: „Nicio problemă! Poate vine altul și câștigă Champions League!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Șefii lui CFR Cluj dau înapoi în fața amenințărilor ultrașilor și scot echipa din oraș

Anghel Iordănescu îi face praf pe Varga și pe ceilalți conducători din Liga 1: „Nici nu vreau să-i pronunț numele! E incredibil!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă