Vânturile puternice au rupt copaci și distrus mașini în toată țara. Activitatea portului Constanța, oprită

1 săptămână in urmă 24

Intervenții au avut loc duminică și în județul Constanța. Patru misiuni s-au desfășurat în orașele Constanța și Mangalia și în stațiunea Olimp. Cel puțin patru mașini și mai multe rețele electrice au fost avariate.

Pompierii le recomandă cetățenilor să evite deplasarea pe stradă, în special prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare și construcţiilor ușoare, să nu lucreze în teren deschis sau la înălţime, să închidă ferestrele și să nu atingă firele căzute la pământ.

Activitatea din portul Constanța, oprită

Toate manevrele în porturile de la malul Mării Negre au fost închise duminică dimineaţa, din cauza vântului puternic, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, notează Agerpres.

"Au fost oprite toate manevrele în porturile de la malul Mării Negre, atât pentru transportul maritim, cât şi pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic", se menţionează în informare.

Administraţia Naţională de Meteorologie a informat că începând cu a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică vântul se va intensifica treptat în toate regiunile ţării. În sudul, estul, centrul teritoriului şi la munte se înregistrează viteze ale vântului în general de 55-75 kilometri pe oră.

Trafic blocat pe DN 31 din cauza unui copac căzut peste o mașină

Un copac a căzut duminică peste o mașină care se afla pe un drum național din Călărași. O persoană este rănită, iar circulația rutieră a fost blocată  blocată. Accidentul a avut loc pe DN 31, la ieșirea din localitate Oltenița către Ulmeni, în județul Călărași. În urma impactului o persoană a fost rănită în zona feței. Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 31, localitatea Oltenița, județul Călărași, unde un copac a căzut pe carosabil, lovind o mașină. Persoana rănită ușor în zona feței a declarat că nu dorește acordarea de îngrijiri medicale. Valorile de trafic sunt ușor ridicate pe sensul de mers Oltenița - Ulmeni", au transmi polițiștii la ora 11.20.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Vânturile puternice au rupt copaci și distrus mașini în toată țara. Activitatea portului Constanța, oprită

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă