Vant puternic in statiunile de pe Valea Prahovei. Instalatiile de transport pe cablu de la Cota 2000 din Bucegi au fost oprite

1 lună in urmă 5

Instalatiile de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil al statiunii Sinaia, situat la Cota 2000, nu au fost pornite sambata dimineata din cauza vantului puternic si a vizibilitatii reduse. In schimb, telegondola care urca la Cota 1400 este functionala.

La Cota 2000, in Bucegi, vantul sufla cu putere, fapt ce duce la transport de zapada si vizibilitate redusa. In aceste conditii, instalatiile de transport pe cablu de la Cota 2000 - Gondola Carp si Telescaunul Soarelui nu au fost pornite, anunta administratorii domeniului schiabil din Sinaia.

La Cota 1000 se inregistreaza -1 grad, cer acoperit si vant moderat, iar Gondola Sinaia, care urca pana la Cota 1400, a inceput programul cu public la ora 08:00 si functioneaza pana la 17:00.

Sambata, pe domeniul schiabil din Sinaia a fost programat evenimentul Winter Fun, care consta in concursuri pentru schiorii experimentati, dar si pentru familii. Autoritatile din Sinaia au precizat ca vor evalua la ora 12:00 situatia pentru a decide daca pornesc instalatiile de transport pe cablu.

In schimb, la Poiana Brasov sute de persoane stau la rand pentru a urca in mijloacele de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil.

La Poiana Brasov are loc sambata un concurs de schi, programat a se desfasura pe partia Ruia, iar in aceste conditii o parte a acesteia este restrictionata accesului publicului.

Citeste si:

Ghid complet pentru vaccinarea anti COVID-19 in etapa a III-a. Care sunt regulile, cum functioneaza lista de asteptare si ce sunt programarile estimativeDaniel Ghita, discurs agramat in Parlament: "Aceste fantome a trecutului ne urmareste si ne otraveste vietile si astazi"Cum a fost agresata in camera de hotel cantareata Laurette: "De ce crezi ca ai venit aici?" Marturii cutremuratoare ale artisteiInca un tronson din drumul expres Craiova-Pitesti a primit unda verde. Cati bani vor fi alocati pentru lotul de 31,7 kilometriFOTO Sahtior a fost distrusa pe "Olimpico", dar ea a plecat invingatoare. Cine e Olga, jurnalista care a dat "foc" Romei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă