Vânează FCSB fotbalistul potrivit? Fostul său antrenor îi enumeră slăbiciunile: „Nu-i va fi ușor”

1 lună in urmă 22

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021, 17:42 / Actualizat joi, 26 august 2021 17:54

Valentin Gheorghe (24 de ani), aripă stânga la Astra Giurgiu, este dorit de Edi Iordănescu la FCSB. Eugen Neagoe (54 de ani), antrenor care l-a pregătit pe fotbalist sezonul trecut, îi pune acestuia în balanță calitățile și slăbiciunile.

Vali Gheorghe este unul dintre fotbaliștii cu care Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, vrea ca echipa să-i fie întărită înainte de finalul perioadei de mercato. FCSB și Astra poartă negocieri pentru transferul jucătorului, dar tratativele nu s-au încheiat până în acest moment.

Eugen Neagoe îi face portretul lui Vali Gheorghe, jucător dorit de FCSB

Înainte ca viitorul lui Vali Gheorghe să fie stabilit, fotbalistul a fost analizat de unul dintre foștii săi antrenori, Eugen Neagoe. Între noiembrie 2020 și mai 2021, timp de 6 luni, Eugen Neagoe i-a fost antrenor lui Vali Gheorghe, fotbalist convocat de Mirel Rădoi în lotul echipei naționale U23 la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Vali este un jucător tânăr, cu calități foarte bune: are o viteză foarte bună, poate să-și elimine adversarul cu ușurință. Nu are o forță deosebită și nu-și folosește piciorul stâng. Nu-i va fi ușor, el dă cel mai bun randament în partea stângă, iar acolo FCSB are jucători valoroși: Octavian Popescu, Florinel Coman, și Tănase poate juca acolo”, a spus Neagoe la emisiunea „Liga DigiSport”.

Unde va fi folosit Vali Gheorghe de Edi Iordănescu?

Valentin Gheorghe joacă pe postul de extremă, iar FCSB era, teoretic, acoperită în aceste zone. Numai că Florinel Coman s-a accidentat grav la meciul cu Sepsi şi va lipsi o perioadă. Variantele rămân Cordea (pe dreapta) şi Octavian Popescu (pe stânga).

Dar nu există, momentan, nicio soluţie de rezervă, fiindcă şi tânărul Adrian Niţă este accidentat, iar Olimpiu Moruţan, şi el folosit în acea zonă, a fost vândut zilele trecute la Galatasaray Istanbul.

La Astra Giurgiu, Vali Gheorghe a adunat 105 meciuri în prima ligă, în care a înscris de 20 de ori. Extremă stânga, el are 24 de ani și a evoluat la nivelul seniorilor numai pentru formația din Giurgiu.

Citește mai multe știri din Liga 1:

S-a aflat valoarea totală a datoriilor lui Dinamo: „Doamne ferește să vorbim de așa ceva!”

Mărturie emoționantă. Dublu campion cu FCSB: „În sufletul meu plângeam când ieșeam la încălzire”

Playtech: ȘOC! Mircea Lucescu face o gălăgie de bani de la Kiev. Ce afacere a explodat în România


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă