Vând asfalt cetățenilor în numele Primăriei

1 săptămână in urmă 18

21 September 2022 14:28

Indivizi necunoscuți oferă spre vânzare asfalt, în numele firmelor care execută lucrări pe străzile din municipiu.

Scris de Sorina Ambruș - Indivizi necunoscuți oferă spre vânzare asfalt, în numele firmelor care execută lucrări pe străzile din municipiu.

Arad. Câțiva cetățeni mai întreprinzători au găsit o manieră inedită de a face un leu în plus de pe urma lucrărilor de asfaltare care au loc în municipiu. Aceștia țin aproape de șantiere și reușesc să sustragă asfalt folosit în lucrări, fie profitând de neatenția muncitorilor, fie în cârdășie cu aceștia. Pe urmă, trec la identificarea eventualilor cumpărători cărora le spun că asfaltul a rămas nefolosit și trebuie valorificat. Toate aceste informații au ajuns și la Primărie, care vine cu precizări asupra fenomenului.

Primăria Municipiului Arad le recomandă cetățenilor să acorde atenție sporită persoanelor care zilele acestea se dau drept angajați ai operatorului economic contractat de către municipalitate pentru lucrări de asfaltare a străzilor din oraș și cer anumite sume de bani în schimbul unei cantități de asfalt, rămas, spun aceștia, în urma lucrărilor executate în zonele respective. Menționăm că angajații operatorilor economici contractați de Primăria Arad nu trebuie să solicite sau să primească sume de bani de la cetățeni în schimbul executării diferitelor lucrări de investiții cu atât mai puțin a celor de modernizare a străzilor din municipiu”, atenționează Municipalitatea.

Arădenii sunt rugați ca, în cazul în care sunt abordați de acești indivizi, să apeleze de urgență numărul dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală Arad, 0257-939 și să semnaleze zona în care se află.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă