Valuri de rezervări pe litoral pentru vremea relaxării. La patru stele, în Mamaia, tarifele nu depăşesc 300 de lei

1 lună in urmă 10

Abia a fost anunţată ridicarea restricţiilor în noaptea de Înviere, că pe litoral au început să sune telefoanele. Hotelierii au pregătit pachete promoţionale care includ masa de sărbătoare şi speră că turiştii vor veni în valuri la mare.

  • Mamaia rămâne în topul preferinţelor, mai ales pentru cei care optează pentru un sejur.

Vestea că în weekendul de 1 Mai şi Paşte e liber la circulaţie pe litoral, din Mamaia şi până în Vama Veche, a adus bucurie ca la finalul vechilor sezoane profitabile.

Corina Martin, proprietar agenție de turism: ”Vom fi asaltaţi de turişti, pentru că românii nu mai vor să stea acasă. Cu sau fără restricţii, cu sau fără terase închise sau deschise, cu plaje amenajate sau mai puţin amenajate, românii, suntem convinşi, vor veni în marele weekend de 1 mai către litoral”.

Ofertele pentru Mamaia, weekend 1 Mai - Paşte

Hotelierii s-au pregătit cu oferte pentru toate buzunarele.

Ștefan Necula, manager agenție de turism: ”Agenția noastră are oferte pentru peste 80 de hoteluri, de pe întreg litoralul. Bineînţeles, cele mai multe oferte sunt în staţiunea Mamaia, dar şi în sudul litoralului se găsesc opţiuni”.

Mamaia rămâne în topul preferinţelor, mai ales pentru cei care optează pentru un sejur. Aici, preţurile pornesc de la nici 100 de lei pentru două persoane la un hotel de două stele. La patru stele, tarifele nu depăşesc 300 de lei.

Cele mai multe cereri sunt însă pentru pachetele complete care includ şi meniul festiv. În acest caz, nota de plată sare de 1000 de lei.

Meniul mesei de Paște, la hotelurile de pe litoral

Sorin Petcu, bucătar: ”Clasicul prânz tradiţional de Paşte, o cină barbecue în seara de Înviere, cozonac, ou roşu, vin fiert, de toate”.

Gabriela Man, manager hotel: ”1345 de lei şi asta include cazare pentru două persoane, prânzul tradiţional în ziua de Paşte, iar în seara de înviere un barbecue. Noi mai oferim şi early check-in şi late check-out. Vă puteţi caza înainte de 12 şi puteţi elibera camera până în ora 16-17”.

Vecinii bulgari primesc turiști vaccinați ori cu anticorpi pentru Covid

Sunt multe înscrieri deja şi pentru cei care vor să petreacă sărbătorile la vecinii bulgari.

Dima Pusnava, asociație turism, Bulgaria: ”Nu va fi nicio problemă pentru persoanele care sunt vaccinare, care au avut Covid şi pot dovedi, care au anticorpi pentru Covid. Noi ne luptăm şi sperăm ca să scoatem această dată de 30 aprilie, să nu mai fie cu PCR test, să fie fără test”.

Va fi însă rost doar de relaxare şi plimbare. Petrecerile rămân interzise chiar şi pe litoral. În plus, dacă incidenţa va fi peste 3 la mie şi atunci, restautantele din hoteluri vor fi deschise doar pentru turiştii cazaţi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă