Valul 5, aproape de România. Fără televiziune ar mai fi fost pandemie?

1 săptămână in urmă 11

Valul 5, aproape de România. Fără televiziune ar mai fi fost pandemie?Valul 5, aproape de România. Fără televiziune ar mai fi fost pandemie?
  • În Austria au fost proteste de amploare față de lockdown.
  • Austria intră de mâine în lockdown două săptămâni.
  • Fara televiziune, ar mai fi fost pandemie?

Valul cinci al pandemiei a ajuns deja în Europa de Vest. De aceea Austria intră de mâine în lockdown, Olanda închide barurile și restaurantele la opt seara, iar Germania pregătește restricții pentru nevaccinați.

Noile restricții au stârnit proteste de amploare, nu doar în țările despre care am vorbit, ci în aproape toată Europa de Vest.
Valul cinci va ajunge și în România și se va suprapune cu valul patru, crede medicul imunolog Radu Ciornei.

Până în aprilie, mai, când se va termina noul tăvălug de contaminări, România și Bulgaria vor fi în fruntea Europei la numărul de decese, adaugă Ciornei.
Din păcate, autoritățile nu iau în calcul întărirea sistemului sanitar. La exemenul de rezidențiat de anul acesta sunt cu 26% de locuri mai puține pentru medici ATI, față de anul trecut.

Fără televiziune, ar mai fi fost pandemie?

Adrian Sîrbu a vorbit la Aleph News despre un subiect „hot”.

„În primul rând fără pandemie nu ar mai fi fost pandemie. Pentru tv s a- gasit un subiect foarte hot. Câteva luni nu l-am luat in seamă, și e evident că pentur tv a fost un subiect foarte hot. Dincolo de toate, pandemia a fost foarte reală. Să nu dăm vina pe televiziune. Și să vedem ce mai e prin China, cine a scăpat virusul pe acolo și am ajuns toți să ne spălăm pe mâini cât nu ne-am spălat toată viața. Noi o să facem repede canalul Aleph Education .Vom incerca, și nu e o glumă , încercăm să venim cu un concept nou de educație. Sfera Aleph este cea mai absolută cauzabilitate din viața noastră. Aleph-ul l-a inventat Borgen. N-am avut încotro și a trebuit să-l ascultăm și să reinventăm”, spune Adrian Sîrbu.

Cine va câștiga? Social media sau televiziunea.

„Social-televiziunea. Astăzi, spectatorul este, în același timp personaj este și contribuitor și mâine își va lua colegele de 50 plus și vor deveni staruri. Viitorul tv va fi coerență cu ce am spus acum 12 ani- viitorul de social-television în care fiecare spectator este un potențial star”, conchide Adrian Sîrbu.

The post Valul 5, aproape de România. Fără televiziune ar mai fi fost pandemie? appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă