Vali Moraru, despre povestea emoționantă a lui Mihai Neșu, o adevărată lecție de viață: „Putea fi un cerșetor de milă, dar a știut să caute darurile de la Dumnezeu” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 1

Povestea lui Mihai Neșu l-a marcat profund pe Vali Moraru! Cunoscutul jurnalist i-a dedicat acestuia multe emisiuni după accidentul teribil de la Utrecht și are numai cuvinte de laudă pentru felul în care a știut și știe să lupte fostul internațional român.

Mihai Neșu a impresionat o țară întreagă cu drama lui. A suferit un accident la un antrenament al formației olandeze FC Utrecht și a fost foarte aproape de moarte, iar Vali Moraru a mărturisit pentru ProSport de ce îl admiră atât de mult pe Neșu, care vrea să construiască un centru de recuperare fizică la Oradea.

Fundația ”Mihai Neșu” sprijină copiii cu dizabilități neuromotorii și le oferă ajutorul prin intermediul terapiilor precum kinetoterapie, logopedie, terapie ocupațioanală, hidroterapie, hipoterapie.

Vali Moraru, despre poveste de viață a lui Mihai Neșu: „A știut să caute darurile de la Dumnezeu!”

Mihai Neșu și-a fracturat o vertebră cervicală la un antrenament al lui FC Utrecht, în luna mai a anului 2011, iar de atunci a dus o luptă fantastică, iar în ultimii ani a avut o ambiție ieșită din comun.

„Ar trebui să înțelegem că orice ni se întâmplă în viață, atâta timp cât mai avem o șansă, trebuie să luptăm pentru ea până la ultimă picătură de energie. Mihai Neșu putea fi doar încă un sportiv cu un destin nefericit. Un cerșetor de milă! Un resemnat, ”producător” de două știri pe an în urma cărora lumea să spună ”Săracu’ băiat!”. El a ales să lupte, să trăiască, să ajute. Iar lumea spune acum ”Bravo!”, cu o admirație necondiționată.

Ar trebui să înțelegem că numai noi ne putem ajuta pe noi, atunci când avem probleme. Ajutorul altora vine înzecit atunci când te ajuți în primul rând singur. Și ar mai trebui sa intelegem ceva: asta înseamnă credința! Să gasești fericirea, liniștea și împlinirea după o astfel de experiență, sunt daruri de la Dumnezeu pe care Neșu a știut să le caute și să le primească”, a spus Vali Moraru, vizibil emoționat, pentru ProSport.

The post Vali Moraru, despre povestea emoționantă a lui Mihai Neșu, o adevărată lecție de viață: „Putea fi un cerșetor de milă, dar a știut să caute darurile de la Dumnezeu” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă