Vali Ionescu-Caciureac, dezamăgită după ce a fost demisă de la CS Rapid: „Am acest club în sânge! Am luptat pentru el!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 38

Vali Ionescu-Caciureac (61 de ani), fosta mare atletă, a oferit o primă reacție, în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, după ce a fost demisă din funcția de președinte al CS Rapid.

Fosta atletă va fi înlocuită în funcție cu Costin Mircea Zamfir, consilier al ministrului Transporturilor, și a mărturisit că nu a primit niciun argument cu privire la această mutare.

Vali Ionescu-Caciureac, dezamăgită după ce a fost demisă de la CS Rapid

Contactată telefonic în cadrul emisiunii ProSport Live, Vali Ionescu-Caciureac a oferit declarații emoționante cu privire la demiterea sa de la Rapid și a asigurat că va rămâne în continuare, neoficial, alături de clubul din Giulești.

„A venit un ordin semnat de domnul ministru vineri, la ora 12:30, prin care m-a eliberat pe mine din funcție și l-a numit pe consilierul dânsului în funcția de director al clubului.

Nu am avut nevoie de niciun motiv. Pur și simplu este fără motiv demiterea. Este decizia dânsului și asta a fost. Nu pot să am nicio bănuială. Eu am făcut tot ceea ce s-a putut posibil pentru ca stadionul să fie așa cum trebuie pentru sportivii secțiilor noastre și pentru fotbal, am făcut toate demersurile ca după 30 de ani bazinul de polo să fie făcut, tot munca mea este. Probabil că acum când stadionul era gata și nu aveam ce face a fost mai bine să stau…

Nu am simțit nimic. Pur și simplu m-am considerat nedreptățită și atât. Am considerat că meritam să fiu și eu acolo la inaugurarea stadionului, pentru că e munca mea.

Nu știu dacă se va reveni asupra deciziei, dar voi fi prezentă la inaugurarea stadionului, chiar dacă nu sunt dorită acolo. Eu merg la deschidere, eu voi veni la meciuri, chiar dacă nu mă vrea nu știu ce om politic. Eu am Rapidul în sânge, eu sunt de 44 de ani la clubul Rapid, am fost sportivă, antrenoare, vicepreședinte și acum președinte. Eu am luptat pentru clubul acesta și pentru sportivi și pentru secții. Am umblat ani de zile după sponsorizări, am umblat să ridic secțiile sportive. Anul acesta avem toate secțiile sportive în prima ligă.

Eu nu vreau să comentez această decizie a domnului ministru. Este decizia dânsului și punct. Atât. Am luat-o ca atare. Știți în cât timp am plecat de la club? În 20 de minute, mi-am strâns tot ce aveam într-un sertar și am plecat.

Ce las în urmă? Las bazinul de polo, las un stadion nou pentru care am muncit trei ani, las un proiect început pentru spații de cazare pentru sportivi și toate secțiile în liga întâi, asta las la clubul Rapid. Și sunt mândră de ceea ce am făcut!

Și să vă spun ceva: astăzi se împlinesc 39 de ani de când am ieșit campioană europeană, la 14 după ce România nu mai cucerise niciun titlu de la Iolanda Balaș. Și sunt mândră de ceea ce am făcut și nu poate să îmi ia nimeni rezultatele. Toate medaliile și rezultatele mele sunt în patrimoniul clubului Rapid. În 1979, am intrat pe poarta clubului. Acum, în 2021, am ieșit într-un mod rușinos, dar eu am capul sus, pentru că eu știu că am muncit pentru clubul ăsta”, a spus Vali Ionescu-Caciureac, la ProSport Live.

 

The post Vali Ionescu-Caciureac, dezamăgită după ce a fost demisă de la CS Rapid: „Am acest club în sânge! Am luptat pentru el!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă