Vali Bărbulescu a dat cărțile pe față. Ce vedete nu au ce să caute în muzica românească, din punctul lui de vedere. „Antonia, Alex Velea și…”

3 săptămâni in urmă 5

Vali Bărbulescu, unul dintre cei mai apreciați DJ din România, a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a participat la celebra rubrică „Spui tot sau îți ia gura foc”. În vârstă de 44 de ani, fostul concurent de la Ferma a făcut dezvăluiri interesante în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Pus să enumere trei vedete care i-au făcut avansuri, Vali Bărbulescu a dat trei nume celebre din showbiz:”Anda Adam, Andreea Raicu și Otniela Sandu”.

Vali Bărbulescu a dat cărțile pe față. Ce vedete nu au ce să caute în muzica românească, din punctul lui de vedere. „Antonia, Alex Velea și...”

 De asemenea, Vali Bărbulescu a refuzat să mănânce iute și a făcut public numele vedetei cu care a avut o aventură. Este vorba de Cătălina Toma, cântăreață celebră în anii ’90.

Întrebat „ce vedete sunt atât de lipsite de talent încât nu ar avea ce să caute în muzica românească”, acesta i-a numit pe: „ Antonia, Alex Velea și Abi talent”.

Vali Bărbulescu a dat cărțile pe față. Ce vedete nu au ce să caute în muzica românească, din punctul lui de vedere. „Antonia, Alex Velea și...”

Vali și-a spus părerea și despre oamenii de radio. „Cei mai slabi oameni de radio din România sunt: Șerban Huidu, Răzvan Exharcu și Manuel Dinculescu”, a mai spus Vali Bărbulescu, la Pro TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă