Valeriu Răchită, din nou antrenor la Petrolul? Alți trei tehnicieni sunt pe listă

1 lună in urmă 16

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Patru variante de antrenor la Petrolul. Valeriu Răchită e printre ele

Potrivit publicației "Ziarulprahova", interimarul Octavian Grigore va sta pe bancă doar până la finalul sezonului, când va fi numit un antrenor nou. Valeriu Răchită, Marius Măldărășanu, Cristian Pustai și Ilie Stan sunt variantele luate în calcul de oficialii Petrolului.

Cele mai mari șanse pare să le aibă Valeriu Răchită, un nume legendar al clubului, care s-a aflat de mai multe ori aproape de a prelua echipa. Ultima echipă pe care a antrenat-o Răchită este Sportul Snagov, până în august 2019.

În plus, de numele lui Răchită se leagă și ultima promovare a Petrolului în Liga 1, care a avut loc în 2012. Chiar dacă e dorit de mulți suporteri, Răchită (50 de ani) nu are o relație prea bună cu patronatul, dar este un apropiat al primarului Andrei Voloșevici.

În ultimul său mandat la Petrolul (iunie 2009 - martie 2012), s-a și construit stadionul Ilie Oană, la care Răchită a pus serios umărul, iat totul s-a făcut cu bani puțini în raport cu ceea ce a ieșit.

Înainte de acea perioadă, Răchită a mai antrenat Petrolul în intervalul iunie 2005 - mai 2006. În acest moment, Răchită are o funcție oficială în conducerea Astrei.

Răchită, Pustai, Măldărășanu și Ilie Stan, pe lista Petrolului

O altă variantă de antrenor pentru Petrolul este Marius Măldărășanu. Ploieștean la origine, fostul mijlocaș a antrenat ultima dată Metaloglobus, până în mai 2020. Însă Măldărășanu (46 de ani) mai are o variantă, aceea de a antrena Rapid, de unde ar putea primi o ofertă de la noul președinte, Daniel Niculae.

Și Cristi Pustai este o soluție. Antrenorul de 53 de ani este acum antrenor la Dunărea Călărași, cu care luptă, în play-off-ul Ligii 2, pentru promovarea în Liga 1. El a spus că va da răspunsul la finalul sezonului.

Ilie Stan este și el pe listă și chiar ar fi existat unele contacte, potrivit sursei menționate. În acest moment, Stan antrenează SCM Gloria Buzău.

Etichete: ilie stan , petrolul , valeriu răchită , cristi pustai , antrenor petrolul , marius maldarasanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă