Valeriu Iftime vrea să-i relanseze cariera lui Hervin Ongenda! Planul patronului moldovenilor pentru fotbalistul francez

2 luni in urmă 28

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a vorbit și despre viitorul lui Hervin Ongenda (26 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei antrenate de Marius Croitoru.

Valeriu Iftime vrea să-i revitalizeze cariera lui Hervis Ongenda

Într-o intervenție la Digi Sport Matinal, Iftime a spus că plănuiește să îi prelungească contractul fotbalistului francez, pentru a-l putea vinde în viitor unei echipe care îi oferă un salariu bun.

"Eu vreau să îi prelungesc încă un an lui Hervin. Eu cred foarte mult în el, așa cum am mai spus, vreau să-i mai fac un an. El nu poate pleca acum, pentru că mai are un an de contract. El vrea prelungirea, dar a pus niște condiii. Țin foarte mult la el, la stilul de joc al nostru și cred că dacă joacă un an meci de meci, pot reface cariera acestui copil. 

Nu la nivelul la care a fost la PSG, dar să ajungă la un club bun, chiar dacă e din golf, la un salariu de 50.000 euro pe lună, să-și realizeze viața, pentru că merită. Dar am nevoie de constanță, nu doar de 5 meciuri bune. Să facă un campionat întreg bun, vă garantez că în vară pleacă cu o ofertă bună pentru club și pentru el. Dacă pleacă la prima ofertă de 10-20.000 de euro, ajungem unde am ajuns, asta cred eu. Încerc să îi explic pe toate căile posibile, să îi dau un tip de stabilitate, să plece de la mine doar când e foarte bun", a declarat Iftime.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Hervin Ongenda, potrivit celor de la Transfermarkt.

Valeriu Iftime a refuzat o reclamă de la Gigi Becali

Mijlocașul a fost dorit de mai multe echipe, iar Galatasaray a fost cel mai aproape de a obține semnătura jucătorului. Părțile se înțeleseră, dar mutarea a picat în cele din urmă, din cauza pretențiilor financiare ale lui Gigi Becali (n.r. 10 milioane de euro).

FC Botoșani mai deține 10% din drepturile federative ale lui Olimpiu Moruțan, pe care Gigi Becali a vrut să le cumpere pentru suma de 600.000 de euro. Informația a fost dezvăluită de patronul grupării moldave, Valeriu Iftime, ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal.

"N-am semnat nimic (n.r. o hârtie prin care ar fi luat 600.000 euro), a fost o întrebare pe care a pus-o printr-un impresar domnul Becali. Nu am nimic, avem 10 procente la Moruțan și atât. N-am semnat nimic, n-am negociat, m-a întrebat dacă îmi dă 600.000 dacă semnez, am zis că nu, îl vindem și după discutăm. Dar lucrurile s-au blocat, copilul n-a mai plecat și suntem în stadiul în care suntem.", a declarat Valeriu Iftime, la Digi Sport Matinal.

Etichete: liga 1 , fc botosani , valeriu iftime
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă