Valeriu Iftime, tranșant înainte de meciul cu FCSB: ”Pe cei care ne suspectează de prietenie îi consider depășiți”

4 săptămâni in urmă 10

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

După ce Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a spus că are încredere ”în integritatea celor două echipe”, Iftime asigură că echipa sa merge la București pentru a scoate un rezultat pozitiv.

Valeriu Iftime: ”Pe cei care ne suspectează de asta îi consider depășiți”

„Eu îl respect pe Edi Iordănescu, e un băiat foarte inteligent. Nu cred că a făcut vreo trimitere la o anumită prietenie între cele două echipe, altfel l-aș crede prost. Pe toți cei care ne suspectează că nu ne-am apăra șansele, că ar fi o prietenie cu un iz de lipsă de fair-play, îi consider depășiți.

Chiar nu vreau să mai comentez. Edi nu e acolo, este un tip inteligent, un antrenor bun și ca atare îl respect foarte mult. Îi țin pumnii să bată diseară pe cei de la Clinceni și nu numai”, a spus Iftime, la Pro X.

„Eu cred foarte tare în integritatea celor două echipe, a jucătorilor, a antrenorilor, conducerilor și nu cred că se poate pune problema în sensul ăsta”, a spus Edi Iordănescu.

După eșecul din Supercupa României, în fața rivalei CFR Cluj, FCSB se concentrează acum pe campionat, principalul obiectiv al echipei patronate de Gigi Becali în acest sezon. Cu o victorie, FCSB își poate asigura primul loc și după prima rundă a play-off-ului.

Toni Petrea: ”Cam scurt timpul după meciul din Supercupă”

Anton Petrea spune că jucătorii FCSB-ului nu au avut mult timp la dispoziție pentru a pregăti partida cu FC Botoșani. După înfrângerea suferită în fața lui CFR Cluj în meciul pentru Supercupă, tehnicianul ”roș-albaștrilor” a încercat să le ridice moralul elevilor săi. Petrea speră ca măcar unul dintre jucătorii accidentați ai FCSB-ului să revină pentru partida cu Botoșani.

Cam scurt timpul după meciul din Supercupă. Sper ca jucătorii să nu resimtă această înfrângere. Am discutat și am încercat să le ridic moralul. Am făcut un joc bun. Am avut jucători tineri în formație. Doar neșansa la loviturile de departajare a făcut să nu câștigăm trofeul. Ne asteaptă prima etapă cu o echipă foarte bună, calificată cu emoții în playoff. O echipă preocupată de joc, de posesie. Trebuie să fim atenți și să încercăm să facem tot ce depinde de noi să câștigăm. Suntem în proces de recuperare cu toți jucătorii.

Sperăm să avem măcar unul dintre jucători la meciul de mâine. Vedem situația lor și la antrenamentul de azi. Pe viitor sper să revină toți cât mai repede. Avem un program greu, încărcat și avem nevoie de câți mai mulți jucători. Important este să ne concentrăm la ce avem de făcut atunci când intrăm pe teren. Că jucăm la Giurgiu sau în altă parte, eu cred că ar trebui să conteze mai puțin”, a declarat Anton Petrea la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Etichete: fc botosani , valeriu iftime , fcsb fc botosani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă