Valeriu Iftime se teme înainte de FC Botoșani – FCSB. „Dacă vom câștiga, cei fără minte vor spune că dăm punctele în play-off”

1 lună in urmă 1

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, se teme înaintea meciului pe care moldovenii îl vor juca împotriva FCSB-ului, azi, ora 20.30, în etapa 25 din Liga 1, Live Video Online pe www.prosport.ro

Finanțatorul grupării antrenate de Marius Croitoru susține că l-ar deranja dacă ar apărea semne de întrebare în cazul unei victorii a celor de la FCSB. Valeriu Iftime este sigur că oamenii din fotbalul românesc vor spune că moldovenii le vor da puncte în play-off rivalilor de la FCSB dacă obțin victoria în această seară.

Totodată, Valeriu Iftime le transmite un mesaj clar jucătorilor lui Marius Croitoru și a dezvăluit ce așteptări are de la partida cu FCSB.

Valeriu Iftime se teme înainte de FC Botoșani – FCSB

„Nu poate să nu te deranjeze prostioarele astea. Pe de altă parte, sunt deja obișnuit. Mulți mi-au spus că dacă batem înseamnă că ne lasă FCSB, dar deja m-am obișnuit cu vorbele astea. Eu vreau să ne facem noi jocul nostru. Este mult prea mult spus și e exclus să faci meciuri de prietenie cu FCSB. Ar fi rușinos.

 Așa se va spune, că le dăm puncte în play-off. Dar o vor spune cei fără minte. Eu sper să demonstrăm în timp că suntem o echipă foarte serioasă, să facem un meci bun duminică. Apoi se pot lua și puncte în play-off, pentru că nu vreau să ajung acolo să mă aflu în treabă”, a spus Valeriu Iftime, conform Fanatik.

Valeriu Iftime a dat pronosticul pentru Botoșani – FCSB

 „Să fim mai atenți și mai în formă ca în tur. Am primit trei goluri din cauza apărării. O greșeală poate întoarce tot meciul. Mă rog ca toate lucrurile să fie echilibrate și ca băieții de la Botoșani să înțeleagă asta. Putem câștiga și în ultima secundă.

Sunt mai importante meciurile cu FCSB pentru că joci cu o echipă titrată. Noi vrem să dăm totul în astfel de meciuri. Nu are nicio legătură faptul că am exportat la FCSB. Ambiția de a-i bate este dintotdeauna. Au fost meciuri în care ne-am comportat lamentabil și în care am fost acuzați că lăsăm meciul, alteori am jucat bine. Anul trecut am fost bine. I-am bătut, am făcut egal în play-off. Da, cu echipele importante este mai mare motivația. Un meci cu FCSB este unul de palmares”, a spus Valeriu Iftime.

Întrebat dacă poate oferi un pronostic pentru meciul dintre FC Botoșani și FCSB, Valeriu Iftime a declarat: „1 solist!”

The post Valeriu Iftime se teme înainte de FC Botoșani – FCSB. „Dacă vom câștiga, cei fără minte vor spune că dăm punctele în play-off” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă