Valeriu Iftime, săgeți la Edi Iordănescu înainte de FCSB – FC Botoșani. „Nu cred că a făcut vreo trimitere la o anumită prietenie, altfel l-aș crede prost!”

3 săptămâni in urmă 10

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a trimis săgeți către Edi Iordănescu înaintea primului meci pe care echipa sa îl va juca în play-off-ul Ligii 1, cu FCSB.

FCSB – FC Botoșani se joacă azi, ora 20.30, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1, sezonul 2020 – 2021, iar patronul echipei antrenate de Marius Croitoru dă asigurări că nu există nicio prietenie între cele două echipe.

Reacția patronului de la FC Botoșani a venit după ce Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a transmis că nu are încredere „în integritatea celor două echipe”.

Valeriu Iftime, săgeți la Edi Iordănescu înainte de FCSB – FC Botoșani

„Eu îl respect pe Edi Iordănescu, e un băiat foarte inteligent. Nu cred că a făcut vreo trimitere la o anumită prietenie între cele două echipe, altfel l-aș crede prost. Pe toți cei care ne suspectează că nu ne-am apăra șansele, că ar fi o prietenie cu un iz de lipsă de fair-play, îi consider depășiți.

Chiar nu vreau să mai comentez. Edi nu e acolo, este un tip inteligent, un antrenor bun și ca atare îl respect foarte mult. Îi țin pumnii să bată diseară pe cei de la Clinceni și nu numai”, a spus Valeriu Iftime, la Pro X.

Edi Iordănescu a atacat cele două formații care se duelează azi, ora 20.30, pe stadionul „Marin Anastasovici” la conferința de presă susținută înainte de CFR Cluj – Academica Clinceni, ora 18.30. „Eu cred foarte tare în integritatea celor două echipe, a jucătorilor, a antrenorilor, conducerilor și nu cred că se poate pune problema în sensul ăsta”, a spus Edi Iordănescu.

FCSB, lider în clasamentul play-off-ului

FCSB și CFR Cluj sunt distanțate în clasamentul din play-off-ul Ligii 1 de un singur punct. Gruparea roș-albastră ocupă prima poziție, cu 33 de puncte, iar campioana României este pe doi, cu 32 de puncte.

Clasamentul din play-off:

  1. FCSB – 33 puncte
  2. CFR Cluj – 32 puncte
  3. Universitatea Craiova – 30 puncte*
  4. Sepsi OSK – 24 puncte*
  5. Academica Clinceni – 22 puncte
  6. FC Botoșani – 21 puncte

*Universitatea Craiova și Sepsi OSK au jucat deja în prima etapă din play-off-ul Ligii 1

The post Valeriu Iftime, săgeți la Edi Iordănescu înainte de FCSB – FC Botoșani. „Nu cred că a făcut vreo trimitere la o anumită prietenie, altfel l-aș crede prost!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă