Valeriu Iftime s-a umplut de bani din afacerile cu Gigi Becali! Cât a încasat FC Botoșani de la FCSB în ultimii trei ani

1 lună in urmă 3

FC Botoșani – FCSB este duelul în care se înfruntă doi patroni din fotbal care fac foarte des afaceri. Din august 2017, Gigi Becali a cumpărat de la Valeriu Iftime șapte jucători și a plătit mai bine de un milion și jumătate de euro. Patronul moldovenilor este convins că, indiferent de rezultatul partidei, se vor face o mulțime de speculații.

Este tensiune mare la FCSB înaintea partidei de la Botoșani. Echipa lui Toni Petrea nu are voie să facă niciun pas greșit ca să nu piardă primul loc. CFR Cluj are același număr de puncte și înfruntă FC Argeș pe teren propriu.
Înaintea duelului de la Botoșani au apărut însă și discuțiile. Valeriu Iftime este convins că indiferent de rezultatul partidei vor fi persoane care vor spune că a fost un meci aranjat.

Trupa lui Marius Croitoru se află în acest moment pe locul cinci la patru puncte de cea mai apropiată formația care tânjește la o poziție de play-off.

„Așa se va spune, că le dăm puncte în play-off. Dar o vor spune cei fără minte. Eu sper să demonstrăm în timp că suntem o echipă foarte serioasă, să facem un meci bun duminică. Apoi se pot lua și puncte în play-off, pentru că nu vreau să ajung acolo să mă aflu în treabă”, a declarat Valeriu Iftime pentru Fanatik.

Gigi Becali și Valeriu Iftime, afaceri de multe sute de mii de euro

În ultimii trei ani cei doi patroni din fotbal au făcut multe afaceri. Gigi Becali a cumpărat de la FC Botoșani șapte jucători și a plătit în total aproape un milion și jumătate de euro. La unii dintre fotbaliști, Valeriu Iftime și-a păstrat procente din viitorul transfer. Doi dintre jucători nu au satisfacție la FCSB și s-au întors în Moldova: Mihai Roman și Cătălin Golofca.

Fotbaliștii pe care FCSB i-a achiziționat de la FC Botoșani

7 august 2017 – Cătălin Golofca – 400 de mii de euro
1 iulie 2018 – Olimpiu Moruțan – 700 de mii de euro
20 august 2018 – Mihai Roman – 400 de mii de euro
1 iulie 2019 – Răzvan Oaidă – 700 de mii de euro
2 august 2019 – Aristidis Soiledis – 75 de mii de euro
17 februarie 2020 – Andrei Miron – gratis
5 februarie 2021 – Denis Haruț – 661 de mii euro

„Eu cu domnul Becali m-am văzut o dată în viața mea. În aeroport. În rest, am vorbit la telefon cu dumnealui referitor la transferuri și trebuie să recunosc că m-am înțeles. Nu pot să spun că suntem prieteni, dar este o relație de respect.

Am alte păreri referitor la unele declarații sau ieșiri de-ale dumnealui, dar asta e altceva. Dar, relația fotbalistică a mea cu Gigi Becali este de respect și uneori chiar de prietenie”, a afirmat Valeriu Iftime în Fanatik.

The post Valeriu Iftime s-a umplut de bani din afacerile cu Gigi Becali! Cât a încasat FC Botoșani de la FCSB în ultimii trei ani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă