Valeriu Iftime, reacție după ce Marius Croitoru a spart geamul de la „oficială”: „Credeam că pune cineva o bombă, să sărim în aer”

3 luni in urmă 1

FC Botoşani a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 0-0, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Antrenorul echipei moldave, Marius Croitoru, a fost suspendat pentru această partidă și a urmărit duelul de la tribuna oficială. Însă, a avut o ieșire necontrolată și a spart un geam.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a oferit acum o primă reacție legată de comportamentul tehnicianului de 40 de ani.

Partida ar fi trebuit să fie arbitrată de Istvan Kovacs, dar acesta a aflat cu zece minute înainte de start că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„Te fură tensiunea meciului și la un moment devii sălbatic. Eu nu sunt de acord cu atitudinea asta, dar se întâmplă în fotbal. Și eu sunt vulcanic, urlu, țip, mă dau peste cap, dar trebuie să fii mai organizat și mai atent la gesturile tale. Auzeam bubuituri și credeam că vrea cineva să pună o bombă, să sărim în aer cu toții, că să aflu că e Croitoru care bate cu pumnii în geamuri. Le-a spart până la urmă”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

Valeriu Iftime: „Sălbăticia asta o putem potoli. O să plătească”

„O să vorbesc astăzi cu el. Nu sunt de acord cu gesturile astea și sălbăticia asta o putem potoli. E tânăr și-și poate reveni. El o să plătească pagubă, a făcut-o, va plăti. Am mai văzut antrenori să dea cu piciorul în sticle, să mai arunce cu una altă, știu că e foarte mare frustrarea când ești pe margine, când nu poți vorbi cu jucătorii, dar cred că lucrurile astea pot fi calmatea mai spus finanțatorul celor de la Botoșani pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI FC Botoșani, transfer de ultimă oră! Moldovenii l-au adus pe decarul naționalei din Siria! E un mijlocaș ofensiv în vârstă de 27 de ani

foto: captură Digi Sport

The post Valeriu Iftime, reacție după ce Marius Croitoru a spart geamul de la „oficială”: „Credeam că pune cineva o bombă, să sărim în aer” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă