Valeriu Iftime, mesaj tranșant în privința fiului lui Marius Croitoru: „Insistă cu el ca un catâr. O piesă moartă”

1 lună in urmă 36

Titular în meciul câștigat de FC Botoșani la Iași, 1-0 cu Poli, prestația lui David Croitoru i-a lăsat un gust amar lui Valeriu Iftime. Acesta l-a criticat în termeni duri pe David, despre care spune că nu se ridică la nivelul unei echipe precum FC Botoșani.

Valeriu Iftime: „David Croitoru, o piesă moartă”

„Cred că am fost mai buni decât cei de la Iași. O piesă moartă a fost juniorul, băiatul lui Marius Croitoru, care în opinia mea nu este de echipa noastră. Sunt alți jucători care ar putea face mult mai mult decât el.

El (n.r.- Marius Croitoru) știe opinia mea legată de David, dar insistă ca un catâr, nu înțeleg de ce. Sunt sufocat de toți cei care îmi spun de el. El își face echipa, nu o fac eu, dar în opinia mea avem juniori mai buni. Astăzi am jucat în zece oameni cu David. După ce a intrat Mihai Roman s-a schimbat jocul, asta e”, a declarat Iftime, potrivit digisport.ro.

Titular datorită regulii U21, David Croitoru a rezistat pe teren 26 de minute cu Poli Iași. A fost înlocuit cu Mihai Roman, care a schimbat fața meciului, lucru subliniat și de Valeriu Iftime.

A fost a patra apariție a lui David Croitoru la prima echipă a celor de la FC Botoșani. În total, fiul antrenorului a adunat 111 pentru moldoveni.

VIDEO. Andrei Tîrcoveanu a renăscut la Botoșani: „M-a întrebat Marius Croitoru ce așteptări am de la mine. L-a bușit râsul când a auzit răspunsul”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Astra - Craiova 1-1. Dan Nistor, nervos după ce a fost schimbat de Papură! Reacția mijlocașuluiRevoltă în direct la TV din cauza regulii U21: „Suntem penibili! Să încetăm mascarada!” » Ce au spus Dumitrescu și Crăciunescu

Cum arată doctoriță de la SMURD Iași care a fost inclusă în „Atlasul Frumuseții”: „Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și este în rai”

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Secretul neștiut al lui Mihai Mărgineanu. Pe ce și-a cheltuit averea strânsă din muzică
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă