Valeriu Iftime, mesaj de dragoste în roşu şi albastru: "Eu iubesc FCSB-ul!"

1 lună in urmă 1

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

Omul de afaceri din Moldova și finanțatorul roș-albaștrilor se tachinează, de multe ori, de fațadă, însă pe filiera Botoșani - FCSB au fost făcute mai multe transferuri importante. Denis Haruț e ultimul fotbalist ajuns la trupa condusă de Toni Petrea.

FC Botoșani a vândut în ultimii ani mai mulți jucători către FCSB. Unii s-au impus și au impresionat, alții - cum e cazul lui Cătălin Golofca - nu! Valeriu Iftime nu se ferește să spună că "iubește FCSB" și își argumentează mesajul de dragoste prin prezența în lotul roș-albaștrilor a mai mulți jucători care au făcut parte din lotul celor din Botoșani.

Totodată, milionarul din fruntea formației condusă de pe bancă de Marius Croitoru susține că în acest moment CFR Cluj le e superioară celor de la FCSB. 

"Chiar dacă nu-i iubesc, mi se par mai solizi cei de la Cluj din nou. Eu iubesc FCSB-ul, cum să nu iubesc eu FCSB-ul? Pe Moruțan îl iubesc, pe Haruț, pe Miron, am interesele mele acolo. FCSB joacă un fotbal mai spectaculos.

E o echipă căreia îi trebuie ceva să își găsească mecanismul. Eu cred că, dacă nu joacă Moruțan, nu au nicio șansă la niciun fel de titlu. La ora actuală, așa cum arată echipele, FCSB și CFR au toate elementele să joace fotbal pentru o campioană. Dintre cele două credeam, la un moment dat, că FCSB-ul este favorită, după ultimele meciuri.

Cu siguranță este meritul antrenorului care a schimbat ceva din echipă, CFR-ul câștigă orice meci și nu le câștigă tremurând sau în genunchi, așa cum câștigă FCSB-ul. Eu cred că meciul direct va arată care este echipa mai bună dintre cele două și cred că orice meci direct între ele poate să conteze într-o evoluție viitoare”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProX.

În acest sezon, FCSB s-a impus în fața celor de la FC Botoșani cu 4-1, în noiembrie, la București, și cu scorul de 2-0, pe 28 februarie, în deplasare. Echipa lui Marius Croitoru se află pe locul 5, cu 37 de puncte după 26 de etape.  Etichete: cfr cluj , fc botosani , valeriu iftime , fcsb , valeriu iftime - fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă