Valeriu Iftime, la un pas să vândă un jucător după ce acum câteva zile a ratat 700.000 de euro de la Gigi Becali. „Nu suntem sat fără câini”

1 lună in urmă 1

Valeriu Iftime a fost la un pas să-i vândă în această iarnă pe Denis Haruț și Andrei Chindriș, dar tranzacțiile au picat în ultimul moment. Haruț a fost chiar la București și a negociat cu Gigi Becali, dar a refuzat să semneze contractul. Și totuși, Valeriu Iftime se pregătește de o afacere în această iarnă. Patronul formației moldovene a negociat cu o formație din Turcia transferul lui Hamidou Keyta.

Hamidou Keyta a intrat în ultimele șase luni de contract și a încercat să-i forțeze mâna patronului de la FC Botoșani. Nu s-a mai prezentat la antrenamente și a negociat cu Denizlispor, formație aflată pe ultimul loc în prima ligă din Turcia. Cel mai bun marcator al echipei lui Marius Croitoru a încercat să plece „liber de contract”, dar riposta patronului Valeriu Iftime a fost foarte dură. Fotbalistul a fost obligat să se întoarcă la antrenamente.

„El a avut o ofertă, au periat-o toţi impresarii şi a venit cu o glumă. I-am spus să vină cu o ofertă serioasă, să joace meciul care a fost joia trecută, am vorbit eu miercuri cu el personal, după care el miercuri după ce a vorbit cu mine, a şi plecat. Cine l-a sfătuit să se dea lovit, că nu poate, nu mai contează.

După ce a văzut că nu suntem un sat fără stăpân, nu e o luptă eu cu Keyta sau clubul cu Keyta, e o nuanţă pe care trebuie să o ştie toţi fotbaliştii care vin la Botoşani, acest club trebuie respectat”, a declarat Valeriu Iftime la Telekom Sport.

Presa din Turcia a scris în ultimele zile că Hamidou Keyta se află în negocieri cu Denizlispor, formație aflată pe locul 21 în prima ligă. Iftime nu a confirmat numele echipei, dar a recunoscut că jucătorul ar putea pleca de la formația din Moldova.

„Azi am negociat cu o echipă din Turcia”

„I-am spus că îi dau drumul în nişte condiţii foarte clare, să vină la club, a revenit vineri la club, a spus că a greşit, azi am negociat cu o echipă din Turcia un contract relativ rezonabil pe care cred că îl vor plăti. S-ar putea ca până mâine să fie situaţia clarificată, să primească o sancţiune de la mine că a lipsit, că a fugit de la club, ţine de regulamentul nostru intern. Şi apoi să-i dau drumul”, a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

Hamidou Keyta a jucat 16 partide în acest sezon pentru FC Botoșani. A marcat nouă goluri și a semnat două pase decisive. Transferul jucătorului ar putea aduce o sumă importantă în conturile clubului, după ce a acum câteva zile Denis Haruț a refuzat să semneze contactul cu FCSB. Gigi Becali oferea 700.000 de euro plus 20 la sută din viitorul transfer.

The post Valeriu Iftime, la un pas să vândă un jucător după ce acum câteva zile a ratat 700.000 de euro de la Gigi Becali. „Nu suntem sat fără câini” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă