Valeriu Iftime l-a desființat pe Horațiu Feșnic după 1-1 cu U Craiova 1948: ”Un nimeni! Arbitraj prostesc”

4 săptămâni in urmă 14

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

În minutul 72, la scorul de 0-1, Bradley Diallo a avut o intervenție neglijentă la Mihai Roman în suprafața de pedeapsă, dar centralul Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue.

VIDEO cu intervenția lui Bradley Diallo asupra lui Mihai Roman:

Valeriu Iftime l-a desființat pe Horațiu Feșnic după Botoșani - U Craiova 1948

La finalul partidei, Valeriu Iftime, patronul clubului din Botoșani, a răbufnit și l-a desființat pe Horațiu Feșnic, căruia i-a reproșat neacordarea loviturii de la 11 metri în minutul 72.

Feșnic atât poate. Atât poate, atât face, dar e de necrezut. La acea fază, nu știu dacă trebuia să decidă el sau să-i spună tușierul, dar a ridicat piciorul un metru. Eu când îl văd pe Feșnic sau pe unii din categoria lui, văd o întâmplare. 

Atât pot, atât fac. Fotbalul nu e pentru ei, ei sunt pură întâmplare, încearcă și ei, sunt actori ca sutele de fotbaliști pe care nu-i știe nimeni. Așa e Feșnic în arbitraj. E un nimeni acolo care face și el ce poate.

Un arbitraj prostesc, dar nu arbitrajul ne-a bătut, ne-am bătut noi pentru că trebuia să jucăm mai mult fotbal cu echipele astea”, a ”tunat” Valeriu Iftime, după meci, potrivit Looksport.

Valeriu Iftime: ”Îmi pare rău pentru Mutu”

Valeriu Iftime a punctat și că rezultatul întregistrat pe ”Municipalul” din Botoșani este nedrept și a transmis că echipa lui Adrian Mutu nu a existat în joc.

Ei nu au făcut nimic un meci întreg, să nu încerci să joci fotbal... Îmi pare rău pentru Mutu, dar nu au avut nicio ocazie de gol în afară de șutul ăla excepțional. E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Dacă mai luam și bătaie era rușinea rușinilor”, a transmis Valeriu Iftime.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani - U Craiova 1948 1-1:

Etichete: valeriu iftime , horatiu fesnic , fc botosani - u craiova 1948
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă