Valeriu Iftime intervine în scandalul LPF – FRF: „Nu se vrea VAR! Domnul Iorgulescu e un personaj nu discret, e pierdut!”. De ce îl susține pe Răzvan Burleanu

1 lună in urmă 1

Valeriu Iftime a comentat conflictul recent reaprins dintre LPF și FRF, pe tema implementării VAR-ului și acuză Liga că nu este suficient de activă, astfel încât noua tehnologie să ajungă și în fotbalul românesc. Patronul lui FC Botoșani este cel mai vocal susținător al implementării VAR-ului în România, dintre conducătorii de Liga 1, și face un apel către omologii săi pentru a rezolva probleme de arbitraj, tot mai dese în ultimul timp, în campionat.

Iftime nu l-a iertat pe Gino Iorgulescu, președintele LPF, pentru că nu este prezent în spațiul public, și l-a catalogat pe acesta ca fiind un „personaj pierdut” de o bună bucată de vreme.

În opinia finanțatorului botoșănean, Răzvan Burleanu a venit cu o viziune mult mai directă și mai benefică pentru cluburile din Liga 1, în conferința de presă susținută joi.

Valeriu Iftime, replică dură în conflictul LPF – FRF pe tema VAR-ului: „Nu se vrea! Domnul Iorgulescu e un personaj nu discret, e pierdut!”. 

Valeriu Iftime este de părere că nu se dorește VAR în Liga 1, iar acest refuz este speculat mediatic inclusiv de LPF. Președintele lui FC Botoșani spune că o astfel de discuție nu trebuie să fie exploatată mediatic total neconstructiv, iar Liga va trebuie să convoace toate cluburile pentru a-și exprima opțiunea.

„Eu cred că nu se vrea VAR-ul, sincer. Vinovată e Liga. Eu văd mai mult echilibru la federație, domnul Burleanu este mai activ și mai echilibrat. Liga dacă vrea să aducă arbitri din China, aduce. Eu am vorbit la un moment dat cu domnul Iorgulescu, mi s-a părut un om normal, i-am zis că îl votez. Nu știu de ce nu vor să stea față în față. Atunci am vorbit cu el ultima data, de la mine nu a vorbit nimeni niciodată cu cei de la LPF.

Domnul Iorgulescu e un personaj nu discret, e pierdut. Avem nevoie de o ligă active, Justin Ștefan este singurul om viu de acolo. Haideți să votăm noi între noi dacă vrem VAR. Nu vrea toată lumea. VAR-ul ăsta costă, trebuie să îl plătim noi. Dacă este doar 500.000 de euro, este o chestiune rezolvabilă”, a declarat Valeriu Iftime la Digisport.

Răzvan Burleanu, atac violent asupra LPF: „Își dorește să conducă arbitrajul românesc pe banii FRF” + Acuzații extrem de grave: „Îi suspectez de asta”

Mai mult, finanțatorul crede că Justin Ștefan nu ar trebui să fie o voce de seamă în toată această discuție.

„Eu sunt de acord, să mi se ia bani din drepturile TV și să facem VAR. Eu văd mai mult o luptă fără niciun fel de logică. Ce treabă are secretarul general să vorbească la televizor despre VAR?! Noi trebuie să decidem dacă vrem sau nu VAR! Noi avem nevoie de VAR, noi ne-am asociat. Nu vrem? Nu mai facem. Trebuie să strângem cureaua toți să luăm VAR”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

Justin Ștefan dă de pământ cu Răzvan Burleanu, după atacul la adresa LPF: „Această afirmație o consider ridicolă! Ține de un interes electoral!”

The post Valeriu Iftime intervine în scandalul LPF – FRF: „Nu se vrea VAR! Domnul Iorgulescu e un personaj nu discret, e pierdut!”. De ce îl susține pe Răzvan Burleanu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă