Valeriu Iftime, intervenție SAVUROASĂ la TV » Cum a negociat cu Becali pentru Haruț: „El a plecat la mânăstire, eu la cârciumă. El, liniștit sufletește, eu, satisfăcut trupește”

1 lună in urmă 15

LIGA 1  ·  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime și Gigi Becali continuă să negocieze pentru Denis Haruț

Valeriu Iftime și Gigi Becali continuă să negocieze pentru Denis Haruț

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021, 23:00 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 23:22

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a intervenit la TV, joi seara, pentru a oferi noi informații despre negocierile cu Gigi Becali pentru transferul lui Denis Haruț la FCSB.

Valeriu Iftime a specificat în mod categoric că nu-l va lăsa pe Denis Haruț să plece dacă nu va primi 800.000 de euro din partea lui Becali. Omul din fruntea lui FC Botoșani a făcut câteva remarci hazlii, stârnind amuzamentul jurnaliștilor prezenți în studioul Digi Sport. 

Valeriu Iftime, mesaj pentru Gigi Becali: ”Voi fi de acord doar cu suma de 800.000 de euro”

„Suntem în zona în care s-ar putea să ne împăcăm (n.a - să se înțeleagă pentru transfer), dar încă nu e ceea ce ne-am dori noi. Sper să jucăm «fair» până la final. Se pare că Haruț a înțeles tot și e împăcat cu gândul că ar putea pleca la FCSB. Dar va pleca doar în condițiile în care cererea mea va fi îndeplinită de Gigi Becali. Uneori, domnul Becali vorbește fără să-l întrebe nimeni. Dumneaului a plecat la mânăstire, eu m-am dus la cârciumă. El, liniștit sufletește, eu, satisfăcut trupește. 

Dacă Becali nu dă prețul pe care i-l cer, îi spun «la revedere». Voi fi de acord doar cu suma de 800.000 de euro. Dacă nu dă acești bani, «la revedere»”, a spus Iftime, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

Pe Haruț îl iau cu 600.000, el (n.r - Iftime) vrea mai mult. Vezi Doamne, că-i dă Craiova mai mult. Eu nu-i dau. Asta e singura problemă - Gigi Becali

VIDEO FC Botoșani se poate îmbogăți: „Mai luăm minim 2 milioane de la FCSB”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Gigi Becali n-a mai suportat! A intrat la TV, după ancheta GSP: „Nu puteam să primim o hârtie oficială. Dar cei de la DSP cu care am vorbit ne-au transmis că la revenirea în țară o să dăm o declarație”EXCLUSIV. Șoc în Liga 1: FCSB, minimum 10 zile în carantină?! » Guvernul, DSP-urile și Ministerul Sănătății confirmă pentru Gazetă: „Nu există nicio derogare!”FCSB. Gigi Becali a vorbit despre vânzările de jucători planificate: „Veţi afla când se va vinde! Câştig ceva dacă mă laud?”Gigi Becali, atac dezlănțuit la CFR Cluj și Edi Iordănescu: „Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs!”

Opulența supremă la un priveghi din Ciorogârla. Ce-au putut să făcă interlopii și ce-au pățit după

Libertatea

Playtech: Ion Țiriac l-a umilit pe CTP în direct, la TV. Toată România a auzit aceste cuvinte
08:30 Tenis, WTA

Turneul din Abu Dhabi

Digi 2
15:30 Baschet

CSM Galați - FC Argeș Pitești

Digi 3, Telekom 3
17:15 Baschet M

CSM CSU Oradea - ABC Athletic Neptun

Digi 3
19:00 Baschet M

CSM Târgu Jiu - BC CSU Sibiu

Digi 3
20:45 Baschet M

CS CSM Timișoara - CSO Voluntari

Digi 3

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă