Valeriu Iftime, internat în spital după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19: „A venit furtuna care m-a pus la pământ!”

4 săptămâni in urmă 1

Valeriu Iftime n-a scăpat de COVID-19! Deși a făcut prima doză de vaccin împotriva noului coronavirus, patronul de la FC Botoșani a fost testat pozitiv și a ajuns la spital.

Omul de afaceri susține că a fost pus la pământ de COVID-19 și este internat în spital de mai bine de o săptămână.

Valeriu Iftime s-a vaccinat pe 9 martie, iar pe 13 martie a prezentat simptome specifice infecției cu COVID-19, semn că probabil a avut virusul în organism în momentul în care a primit prima doză.

Valeriu Iftime a ajuns la spital după ce s-a infectat cu COVID-19: „A venit furtuna!”

Valeriu Iftime susține că se simte bine acum și le cere oamenilor să fie foarte atenți în această perioadă dificilă.

„Sunt OK! Dar cu acest virus nu poți spune niciodată sigur că ești OK, pe termen lung! Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de COVID! Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecțiuni! Am avut simptomele știute și apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte foarte atenți și să ne vaccinam cât mai mulți și cât mai repede posibil!”, a spus Valeriu Iftime, conform Monitorul de Botoșani.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 4.267 de cazuri noi de COVID-19, din 20.392 de teste, iar situația devine tot mai grea în țara npastră, în condițiile în care alți 76 de români au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. La ATI sunt internați 1.334 pacienți, cel mai mare număr de la începutul pandemiei.

Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 897.115 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 806.200 de pacienți au fost declarați vindecați.

The post Valeriu Iftime, internat în spital după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19: „A venit furtuna care m-a pus la pământ!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă