Valeriu Iftime, dezamăgit după ce a primit răspunsul de la UEFA. „Sunt prea trist! Observatorul ne-a făcut de râs!”

2 months ago 2

FC Botoșani se va duela în turul 3 preliminar al Europa League cu Tottenham, toate acestea dacă moldovenii trec de Shkendija (Macedonia), iar englezii de Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), dar Valeriu Iftime este dezamăgit după ce a primit un răspuns din partea UEFA.

Valeriu Iftime a declarat că echipa sa nu are nicio șansă să joace în turul 3 preliminar al Europa League la Botoșani, după inspecția reprezentantului UEFA.

Valeriu Iftime, dezamăgit după ce a primit răspunsul de la UEFA

„Sunt prea trist cu stadionul. Să dea Dumnezeu să trec de meciul ăsta, numai că următorul meci trebuie să-l joc în altă parte. Am sperat până astăzi, când a venit observatorul UEFA, care pur și simplu ne-a făcut de râs.

De fapt, ce se întâmplă? Când ne-am licențiat, am cerut să fim în categoria a doua, care poate susține turul 1 și turul 2. Dar la turul 3 trebuie un alt stadion și au alte condiții. Toate acele condiții, în opinia mea, țineau doar de spectatori. Și atunci, într-o noapte, când dormeam eu prost, am zis: bă, dar nu se poate să facem o adresă către UEFA? Să le spunem că, dacă tot se joacă fără suporteri, nu avem nevoie de parcare, de nu știu ce veceuri speciale, nu știu ce parchet.

Și UEFA a zis ok, în condițiile în care jucați fără spectatori, dar ne-a transmis că va veni un reprezentant să facă o evaluare. M-a evaluat sub Liga 1, adică e rușinos stadionul nostru! Îmi pare rău să o spun, dar sunt dezamăgit, de dimineață, de când am aflat”, a declarat Valeriu Iftime, conform Digisport.

The post Valeriu Iftime, dezamăgit după ce a primit răspunsul de la UEFA. „Sunt prea trist! Observatorul ne-a făcut de râs!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools