Valeriu Iftime, despre suspiciunile legate de meciul cu FCSB: ”Folclor, unii sunt orbiți de prostie!”

1 săptămână in urmă 11

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Roș-albaștrii s-au impus pe final cu 3-1, la meciul de debut al lui Toni Petrea. Iftime a vrut să dea o replică și cârcotașilor care remarcă faptul că Botoșaniul are un singur succes în 23 de întâlniri directe.

”Tot folclorul dintre FCSB și Botoșani nu are niciun fundament, unii sunt orbiți de prostie. Am avut ocazii, puteam face 2-0, la 1-1 am vrut să câștigăm, ne-am dus peste ei, darr nu a ieșit cum am vrut.

Ne-am obișnuit să controlăm jocul, de aia am adormit până la urmă! Am încercat să jucăm fotbal, am reușit o perioadă. La final, ei a fost mai proaspeți, Marius nu a reacționat”, a fost reacția lui Valeriu Iftime la emisiunea Liga Digisport.

Valeriu Iftime: ”Hervin Ongenda are o ofertă din zona Golfului”

Patronul grupării moldovene crede că un singur jucător ar putea pleca de la Botoșani în această iarnă.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

”Fotbaliști pe tarabă nu am și nici nu insist, deși filozofia noastră de a exista este să găsim fotbaliști pe care să-i vindem apoi.

Ongenda are o ofertă din Golf, nu e discutată cu noi, nu e nimic pecetluit, sper să înțeleagă ce e mai bine pentru el”, a precizat Valeriu Iftime.

Etichete: marius croitoru , valeriu iftime , valeriu iftime fc botosani , hervin ongenda , fcsb fc botosani

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă