Valeriu Iftime, despre startul bun al lui FC Botoșani: „E știința lui Marius Croitoru!”. Patronul are planuri mari cu Hervin Ongenda

2 luni in urmă 35

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, s-a declarat mulțumit de startul bun al echipei din subordine în noul sezon al Ligii 1 și are doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului Marius Croitoru.

FC Botoșani nu a pierdut niciun meci în acest debut de sezon. Moldovenii au înregistrat o remiză cu FCSB și victorii cu FC Voluntari, Universitatea Craiova și UTA Arad.

Valeriu Iftime pune acest parcurs bun pe seama antrenorului Marius Croitoru și a strategiei bune de transferuri a acestuia.

Valeriu Iftime, laude pentru Marius Croitoru după startul bun al lui FC Botoșani

Finanțatorul de la FC Botoșani este mulțumit de lotul de jucători pe care îl are la ora actuală și este convins că în această vară a adus jucători mai buni decât cei care au plecat.

„Au venit mulți jucători buni. Au și plecat jucători, dar au venit jucători mai buni. Ăsta e secretul și asta e toată știința lui Marius, a adus jucători mai buni decât cei care au plecat. În afară de Keyta, toți ceilalți au plecat cu voia noastră. A, și mai este și Meleke, băiatul ăla care a plecat la Cluj… E foarte complicat când schimbi mulți oameni din echipă, dar când ai știința unui antrenor care știe cine vine, cine pleacă… Jucăm fotbal, încercăm mai mult. Avem fotbaliști în lot. Suntem bine, a spus Valeriu Iftime, la Digi Sport.

Valeriu Iftime vrea să îi prelungească contractul lui Hervin Ongenda

Deși Hervin Ongenda are contract până în vara anului viitor, Valeriu Iftime i-a propus francezului prelungirea înțelegerii pentru încă un sezon. Patronul are planuri mari cu fotbalistul din subordine căruia, spune el, vrea să îi relanseze cariera.

„Eu încerc să îi prelungesc încă un an contractul lui Ongenda. Eu cred foarte mult în Hervin și deși mai are un an la mine eu vreau să îi mai fac un an. Țin prea mult la el, țin foarte mult la stilul nostru de joc. Cred că pot reface cariera acestui copil, nu la nivelul la care a fost la PSG, dar să ajungă la un salariu de 50 de mii de euro, să își realizeze viața. Are nevoie de constanță. Trebuie să facă un campionat bun la mine, meci de meci și vă garantez că pleacă pe o ofertă bună pentru club, dar și pentru el. Încerc să îi explic pe toate căile posibile, de aia vreau să îi prelungesc, ca să îi ofer stabilitate. Domne, pleci de la mine când ești foarte bun”, a explicat Valeriu Iftime.

The post Valeriu Iftime, despre startul bun al lui FC Botoșani: „E știința lui Marius Croitoru!”. Patronul are planuri mari cu Hervin Ongenda appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă