Valeriu Iftime a reacționat după discursul dur al lui Mihai Rotaru: „Nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi”

3 săptămâni in urmă 21

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021, 15:07 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 15:18

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, i-a luat apărarea lui Marius Croitoru (40) după ce Mihai Rotaru a declarat că antrenorul moldovenilor „vorbește foarte mult pe lângă subiect”.

Mihai Rotaru a avut o intervenție în direct la ProX și l-a atacat în mod indirect pe Marius Croitoru, după remiza din Moldova dintre CS Universitatea Craiova și FC Botoșani: „Respectăm Botoșaniul, jucătorii, antrenorii, așa cum respectăm Clinceni, Rapid, Steaua, FCSB, Dinamo. Repet, e vorba de educație, nu e vorba de rivalitate, dânsul (n.r. Marius Croitoru) vorbește foarte mult pe lângă subiect. Nu vreau să intru în polemică cu domnul Croitoru sau cu domnul Iftime”.

Valeriu Iftime: „Nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi”

„Marius nu vorbește pe lângă subiect. Ne supărăm foarte ușor, cum am pățit-o și eu. Dacă spun ceva de echipa adversă, imediat mi se spune: «Vezi-ți de echipa lui matale. Că eu nu fac așa». E bine să ne exprimăm punctul de vedere. Tot ce pot să spun e că nu prea acceptăm opinii diferite de ale noastre, de la oricine. Marius Croitoru este, până la urmă, un antrenor care poate să aibă un punct de vedere. 

Demonstrația Craiovei a fost pe teren, nu la declarații. Dacă erau buni, trebuiau să ne bată, punct. Ieri, nu a fost o echipă mai bună decât noi. Adică o echipă care putea să ia bătaie și nu era nicio surpriză după meciul de ieri. Craiova este echipă bună. Faptul că domnul Mihai vrea să-l taxeze pe Marius nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi", a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

VIDEO. Valeriu Iftime: „Dacă aș găsi cui să îi dau clubul să știu că-l ține pentru câțiva ani măcar, m-aș retrage mâine”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Veste bună pentru Dinamo » Un titular s-a refăcut și ar putea juca cu Gaz Metan

Detalii din culise: de ce nu-l poate revoca Angelescu pe Nicolescu din funcția de vicepreședinte la Rapid + ce se întâmplă cu Daniel Niculae

Playtech: INCREDIBIL! Românul mai bogat decât Ion Țiriac. Foarte puțini oameni au auzit de el


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă