Valeriu Gheorghiţă, nouă campanie de informare: „Suntem ca într-un război, dar avem o armă care se numeşte vaccin”

2 săptămâni in urmă 34

Valeriu Gheorghiță - președintele Comitetului Naţional de coordonare a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 Valeriu Gheorghiță - președintele Comitetului Naţional de coordonare a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19

Valeriu Gheorghiță - coordonatorul campaniei de vaccinare continuă campania de informare privind beneficiile vaccinului anti-covid, precizând că ne aflăm într-un fel de război pentru care avem o armă.

JOI, 11 NOIEMBRIE 2021, 13:56

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Suntem ca într-un război. Chiar dacă noi nu vedem cu ochiul liber acest inamic, vedem cât de mult rău poate să facă şi acest inamic este virusul. Dar noi avem o armă la îndemână care se numeşte vaccin. Unii ştiu să folosească deja această armă, ştiu cum să se apere şi s-au vaccinat. Sunt încă multe persoane care sunt ezitante, cărora le e frică să folosească acestă armă şi înţelegem acest lucru.

Din acest motiv suntem aici, să le arătăm oamenilor cum să folosească această armă, cum să folosească vaccinul şi de ce trebuie să se vaccineze. Dacă nu facem acest lucru, acest inamic va avea mână liberă, va avea drum liber să infecteze în continuare sute şi mii de oameni, să genereze multe cazuri grave, care au nevoie de spitalizare, de internare în secţia de Terapie Intensivă şi vedem că în momentul de faţă capacitatea secţiilor de Terapie Intensivă este la maxim şi în fiecare zi sute de români mor din cauza COVID-19 pentru că au fost expuşi acestor teori ale dezinformării pentru că nu am reuşit să îi convingem la timp de benefiile şi importanţa vaccinării”, a explicat Valeriu Gheorghiţă”, a transmis Valeriu Gheorghiţă, joi, la lansarea caravanei naţionale de vaccinare „Oameni ca mine”. 

Campanie de comunicare a fost inițiată de mediul de bussines din România, în completarea eforturilor depuse de autoritățile locale și centrale pentru responsabilizarea și constientizarea importanței și a beneficiilor vaccinarii împotriva COVID-19.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă