Valeriu Gheorghiță, la Realitatea PLUS, noi locuri libere la imunizare: „Mâine se redeschide platforma de vaccinare” - Cine are prioritate

1 lună in urmă 3

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Naţional de conducere a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Naţional de conducere a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Naţional de conducere a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, a declarat, vineri seara, la Realitatea PLUS, că de mâine se redeschide platforma de vaccinare.

VINERI, 26 FEBRUARIE 2021, 21:35

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Chiar de pe data de 1 martie va putea începe vaccinarea. De luni va fi prima persoană care se va putea vaciina cu programarea pe care o va face începând de mâine.

Primele locuri vor fi diponibile pentru persoanele vulnerabile, cele peste 65 de ani și bolnavii cronici. S-a făcut o actualizare a bazelor de date și persoanele cu boli cronice pot să se programeze individual fără să apeleze la medicul curant”, a declarat Valeriu Gheorghiță, la Realitatea PLUS.

„Luăm în calcul vaccinarea, prin centre mobile, în localitățile carantinate, dar pentru asta trebuie să avem vaccinuri”, a mai spus Valeriu Gheorghiță.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă