Valeriu Gheorghiță, fotografe inedită alături de Dr. Alban: ”Doi doctori, fiecare cu specialitatea lui”. Legăturile celebrului cântăreț cu țara noastră

1 săptămână in urmă 29

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 22:23

93 citiri

 ”Doi doctori, fiecare cu specialitatea lui”. Legăturile celebrului cântăreț cu țara noastră

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Dr. Alban, artistul care ar fi putut fi doctor stomatolog, dar care a a ales cariera muzicală.

Fotografia, postată pe contul de Instagram al medicului român, este însoțită de mesajul: ”Doi doctori. Dr. Gheorghiță și Dr. Alban... fiecare cu specialitatea lui.”

Dr. Alban, pe numele său adevărat Alban Uzoma Nwapa, vizitează țară noastră de mai multe ori pe an. Meseria sa este medic dentist, însă a ales să pună pe primul loc cariera muzicală.

Artistul a avut un frate care a studiat la Timișoara, pe care l-a sprijinit financiar să își termine studiile.

În urmă cu mai multe luni, artistul a venit în România pentru a filma un videoclip la o piesă nouă, cu un mesaj inspirat chiar din viața sa.

”Am trăit 20 de ani împreună cu fosta mea iubită, dar totul s-a terminat. Mi-a dăruit în acest timp doi copii. Acum, am venit să filmez în România și, cine știe, poate îmi găsesc sufletul pereche aici, la voi, unde mă simt ca acasă”, spunea atunci cântărețul.

Citeste si:

Raport vaccinare 22 noiembrie Doar 16.700 de români s-au vaccinat cu prima doză în ultimele 24 de ore

65.090 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise luni, 22 noiembrie 2021, de autoritățile sanitare. Comitetul Naţional pentru...

 ”Foarte puțin probabil să facem vaccinul din șase în șase luni”

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid, Valeriu Gheorghiță, a anunțat joi, 18 noiembrie 2021, că pandemia s-ar putea încheia anul viitor. Medicul militar a precizat și că, cel...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă