Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, a primit doza de rapel

1 lună in urmă 171

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiţă, a primit marţi doza de rapel, relatează Agerpres.

El a fost imunizat cu a doua doză de vaccin anti-COVID la Centrul amenajat în cadrul Ambulatoriului integrat al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila” Bucureşti, informează pagina de Facebook a Platformei naţionale de imunizare.

Medicul a fost vaccinat cu prima doză pe data de 5 ianuarie.

El sublinia atunci că vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă măsura corectă medicală sigură, eficientă şi rapidă prin care se poate reveni la normalitate.

„Ştiinţa a triumfat, ştiinţa este alături de noi, ştiinţa este alături de oameni şi ne-a oferit, printr-un efort fără precedent al tuturor cercetărilor la cel mai înalt nivel, apariţia într-un timp cât se poate de scurt a unui vaccin care îndeplineşte toate standardele de siguranţă şi de eficacitate. (…) Vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă măsura corectă medicală, sigură şi eficientă şi rapidă prin care noi putem, împreună şi doar împreună, să revenim la normalitate”, afirma Valeriu Gheorghiţă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă