Valerică Găman, nemulțumit după egalul cu Academica Clinceni: „Asta e România, ce să mai…” Fundașul dă de pământ cu fotbalul din Liga 1 | VIDEO

2 luni in urmă 4

Valerică Găman a criticat virulent condițiile din Liga 1, după remiza cu Academica Clinceni, 1-1. Fundașul spune că fotbalul românesc a scăzut din punct de vedere valoric și că orice echipă poate câștiga cu orice adversar.

Giurgiuvenii au fost un car de nervi după meciul jucat cu Academica Clinceni și încheiat la egalitate, 1-1. Eugen Neagoe a acuzat dur arbitrajul lui Horațiu Feșnic, care a tolerat tragerile de timp ale gazdelor. Astra ratează o bună șansă de a se apropia de locurile de play-off, iar Dani Coman spune că echipa lui Ioan Niculae a renunțat la acest obiectiv.

Valerică Găman, revenit în fotbalul românesc după un an și jumătate în Arabia Saudită, spune fotbalul românesc a scăzut din punct de vedere valoric.

Valerică Găman, exasperat după egalul cu Academica Clinceni: „Asta e România, ce să mai…” Fundașul dă de pământ cu fotbalul din Liga 1

„Am început mai greu, a doua repriză mult mai bună decât prima, din păcate terenul foarte prost, asta e România, ce să mai… La pauză Dani Coman ne-a zis că trebuie să încercăm să câștigăm, din păcate am făcut egal, asta e, mergem înainte.

Cât matematic mai sunt șanse la play-off, trebuie să ne luptăm la final, de-asta suntem plătiți. Vom fi la un moment dat, dacă nu azi, mâine, la un moment dat ne vor da banii, chiar dacă există și varianta legală.

Un campionat echilibrat, oricine poate bate pe oricine. E mai slab și din punct de vedere organizatoric, și din punct de vedere al jucătorilor, fără să jignesc pe cineva. Cred că cel mai bine ar fi să se implementeze VAR-ul, cine greșește să plătească, și arbtrii greșesc, sunt și ei oameni”, a declarat Găman, care spune că a fost surprins de plecarea lui Dan Petrescu din fotbalul din Turcia:

„Nu mă așteptam să se întoarcă așa repede Dan Petrescu, dar cred că rămâne în continuare antrenor bun”, a încheiat Găman după partida din etapa a 25-a din Liga 1.

ECHIPELE DE START:

CLINCENI: Vâlceanu – F. Achim, Gardoș, Patriche, Pîrvulescu – Cordea, Cascini, Cebotaru, A. Popa – Chunchucov, Longher
REZERVE: Ureche, Bilali, Moulin, Chandarov, Rusescu, Cr. Tănase, Ventura, Dobrescu, Andronic
ANTRENOR: Ilie Poenaru

ASTRA: Lazar – Raspopovic, Găman, Graovac, Bruno – Pahonțu, Kane, Crepulja – Stahl, Montini, V. Gheorghe
REZERVE: Popa, Canadija, De Sousa, Wutrich, Jovanovic, Lamanje, Răduț, Merloi, Krpic
ANTRENOR: Eugen Neagoe

Stadion: Clinceni Arena
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / Asistenți: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) și Tunyogi Ferencz (Zalău)

The post Valerică Găman, nemulțumit după egalul cu Academica Clinceni: „Asta e România, ce să mai…” Fundașul dă de pământ cu fotbalul din Liga 1 | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă