Valerică Găman, dezvăluiri incredibile după remiza cu CFR Cluj: „N-avem condiții, suntem săraci!”

1 lună in urmă 20

Astra Giurgiu a scos un punct mare cu CFR Cluj, iar Valerică Găman a dezvăluit prin ce a trecut echipa înaintea meciului din Gruia, încheiat la egalitate: 1-1.

Unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1, Găman a recunoscut că Astra nu merita să câștige în fața campioanei României, asta deși a condus până în minutul 80.

Cu doar 18 puncte acumulate, Astra este deja la 10 puncte de play-off, iar sezonul pare unul de coșmar pentru formația lui Eugen Neagoe.

Valerică Găman: „Nu ne gândim la bani, dar n-avem condiții! Suntem săraci!”

„Cu puțin noroc puteam să luăm cele trei puncte. Trebuia să avem puțină șansă, dar câștigam nemeritat, trebuie să fim realiști. Ne bucurăm pentru acest punct. La meciul cu UTA, ne-a ieșit cam tot, cum cu Sepsi nu ne-a ieșit nimic, când intrăm în teren nu ne gândim la bani. La Astra s-au dat mereu banii”, a spus Valerică Găman, după remiza din Gruia.

Fundașul a dezvăluit și prin cea a trecut echipa înaintea meciului de la Cluj-Napoca: „Terenurile sunt cum sunt, infrastuctura e cum e în România, ne-am antrenat pe sintetic toată săptămâna, că aveam nămol, n-avem ce face, suntem în România. N-avem condiții, suntem săraci, ce să mai…”.

Valerică Găman este conștient că Astra mai are șanse minime să prindă play-off-ul: „În seara acesta am luat un punct de moral, ne așteaptă un meci greu cu Viitorul. Trebuie să strângem puncte, nu depunem armele, dar trebuie să strângem puncte”.

ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Soares, Luis Aurelio – Carnat, Rondon, Gîdea
Rezerve: Murariu – Latovlevici, Manea, Hoban, Chipciu, Păun, Pereira, Costache, Omrani
Antrenor: Edi Iordănescu

Astra Giurgiu: M. Popa – De Sousa, Găman, Graovac, Bruno – Crepulja – Wutrich, Budescu, Canadja, Răduț – Stahl
Rezerve: Bolboașă – Montini, V. Gheorghe, D. Gheorghe, Merloi, Riza, Balaure, Kane, Jovanovic
Antrenor: Eugen Neagoe

The post Valerică Găman, dezvăluiri incredibile după remiza cu CFR Cluj: „N-avem condiții, suntem săraci!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă