Valentine’s Day 2021 – Ce să faci de Ziua Îndrăgostiților cu persoana iubită

2 săptămâni in urmă 8


Pentru toți cei care vor să îi facă o surpriză partenerei de Ziua Îndrăgostiților, iată 15 lucruri pe care îți recomandăm să le faci cu această ocazie specială. Activități de Valentine's Day 2021!


Valentine's Day 2021 - activități de făcut cu persoana iubită


Valentine's Day este sărbătoarea celebrată pe data de 14 februarie și în România, deși există și o sărbătoare autohtonă pentru Ziua Îndrăgostiților, respectiv Dragobete, care se sărbătorește pe 24 februarie. Pentru a petrece o zi de poveste cu persoana iubită, iată ce activități îți recomandăm să faci de Valentine's Day 2021.


Valentine's Day 2021

Valentine's Day 2021 - Ce să faci de Ziua Îndrăgostiților


Valentine's Day se este cunoscută ca o sărbătoare a îndrăgostiților în care aceștia își oferă daruri.  Poți să pui la cale numeroase alte surprize pentru a-ți impresiona partenerul/partenera de viață. Iată și câteva idei pentru inspirație pe care le poți încerca de Valentine's Day 2021!


Îți recomandăm să citești și:


Mesaje de Valentine's Day - Declarații de dragoste de Ziua Îndrăgostiților.

Valentine's Day 2021 - Adu-i aminte de prima voastră întâlnire


Primele priviri, primul sărut și prima oară când v-aţi ţinut de mână. Nimic nu poate fi mai romantic decât să vă aduceți aminte împreună și să retrăiți momentele în care ați simțit primii fluturași în stomac. Mergeți la același restaurant la care ați mers prima oară și chiar comandați aceleași preparate pe care le-ați savurat în doi pentru prima oară.


Ce să faci de Ziua Îndrăgostiților

Surprinde-ți partenera cu petale de trandafir


Dacă stați acasă de Ziua Îndrăgostiților, una dintre cele mai frumoase surprize este să-i pregătești jumătății sale o seară romantică. Împrăștie în toată casa petale de trandafiri roșii. Mireasma senzuală şi culoarea pasională ale trandafirilor vor crea atmosfera perfectă pentru seara de Valentine's Day!


Schimbă decorul de Ziua Îndrăgostiților


Poți să-ți surprinzi partenerul sau partenera cu ceva ieșit din comun, un lucru pe care nu-l faceți în mod frecvent. O schimbare de decor e oricând binevenită. Faceți o pauză de la rutina zilnică, profitaţi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru a închiria o cameră la hotel şi pentru a petrece o seară specială departe de grijile cotidiane.


De Valentine's Day adu-i micul dejun la pat


Ziua Îndrăgostiților este perfectă pentru a lenevi în pat. Pregătiți un mic dejun special pe care să-l serviți la pat, în timp ce vă uitați la filme de dragoste. Sigur n-o să uitați prea curând momentele petrecute împreună cu jumătatea.


Apropo de filme, poți să faci împreună cu ea un maraton de filme de Valentine's Day!


Oferă-i bomboane de ciocolată


Bomboanele de ciocolată sunt cadoul clasic pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiţilor. Însă, dacă găsești o modalitate ingenioasă, diferită de a i le oferi persoanei iubite, cu atât mai bine. Le poți ascunde în diverse locuri din casă, astfel încât partenerul/partenera să le găsească pe tot parcursul zilei.


Cadouri pentru Valentine's Day 2021

Citește și


Cadouri de Valentine's Day pentru el Seturi cadou de Valentine's Day pentru ea

Invitație la cină de Ziua Îndrăgostiților


Faceți o rezervare la un restaurant pentru o cină romantică și luați-vă cele mai frumoase ținute, astfel încât persoana iubită să vă complimenteze toată seara. În plus, o masă delicioasă și un vin de calitate pot completa perfect atmosfera romantică de Valentine's Day.


Ziua Îndrăgostiților

Minivacanță în doi


De;i e pandemie, puteți să programați, de Ziua Îndrăgostiților, o minivacanță în doi. Alegeți o destinație în care să vă puteți bucura de intimitate și de romantism.


Fă-i persoanei iubite o declarație de dragoste


Valentine's Day este  ziua perfectă pentru a face o declarație de dragoste. Cele două cuvinte "Te iubesc", însoțite de un zâmbet și o îmbrățișare sunt cele mai frumoase și mai simple gesturi cu care să-și emoționezi partenerul de Ziua Îndrăgostiților.


Scrie-i un bilețel cu un mesaj de dragoste emoționant


Îți poți surprinde persoana iubită scriindu-i un bilețel de dragoste, în care să-i spui exact ce sentimente ai pentru ea. Chiar dacă pare de modă veche, o astfel de scrisoare va impresiona și va ajunge direct la sufletul partenerului de viață.


Îți recomandăm să te inspiri din cele mai frumoase mesaje de dragoste.
Ce să faci cu persoana iubită de Valentine's Day

Dăruiește-i un cadou pe care și-l dorește de multă vreme


Valentine's Day 2021 este ocazia perfectă pentru ca persoana iubită să aibă parte de o surpriză neașteptată. Află de la prieteni sau familie ce își dorește foarte mult și fă-i o surpriză. Cu siguranță nu va uita că ai fost chiar tu persoana care i-a îndeplinit dorința exact de Ziua Îndrăgostiților.


Gătește-i mâncarea preferată


O zicală spune că "dragostea trece prin stomac". De Valentine's Day 2020 impresionează-ți persoana dragă cu talentul tău culinar. Pregătește-i felul de mâncare preferat și petreceți o seară romantică acasă.


Mergeți împreună la shopping


Este o surpriză plăcută să mergeți împreună la shopping, mai ales dacă alegeți să vă faceți și un cadou simbolic pentru această zi. Ziua Îndrăgostiților este momentul perfect pentru a vă celebra iubirea!


Fă o programare la spa


Cui nu-i place să se răsfețe la masaj și piscină? Momentele de relaxare sunt binevenite pentru orice cuplu, iar Valentine s Day este ocazia perfectă pentru o zi de relaxare și distracție în doi.


Pregătește un album cu fotografii din viața voastră


Adună într-un album cele mai frumoase și memorabile clipe pe care le-ați petrecut în doi. Îi va face mare plăcere să-și amintească de vacanțele voastre, de concertele la care ați mers împreună, de plimbările în parc și întâlnirile romantice.


Seara specială cu o baie cu spumă


Plănuiește o seara de neuitat, absolut specială, chiar la voi acasă. O baie cu multă spumă, lumânări parfumate și muzică în surdină și totul devine magic.


Valentine's Day 2021. Cum sărbătoresc alte țări


Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiţilor este momentul când cuplurile îşi scriu felicitări romantice, îşi fac cadouri şi petrec timp împreună. Există și unele țări în care obiceiurile de Valentine's Day sunt diferite.


Cum se sărbătorește Valentine's Day 2021 în lume


Coreea de Sud. Pe 14 februarie, femeile dau ciocolată bărbaților, iar bărbații dăruiesc dulciuri femeilor pe 14 martie, când este Ziua Albă. Ziua neagră este în data de 14 aprilie, iar în această zi cei care nu au primit niciun cadou pe 14 februarie sau pe 14 martie merg la un restaurant chinezesc și mănâncă tăiței negri .În Japonia există două zile ale îndrăgostiților. Pe 14 februarie, fetele oferă băieților pe care îi plac ciocolată neagră. Pe 14 martie, Ziua Albă, aceștia din urmă oferă prăjituri sau ciocolată albă fetelor de care sunt îndrăgostiți.În Vietnam se sărbătorește Valentine’s Day în mod inedit. Cuplurile se îmbracă de Ziua Îndrăgostiților în același stil și în aceeași culoare și stau așa toată ziua.În Bangladesh, Nepal si India nu toată lumea are voie să sărbătorească această zi. Astfel, liceeni sunt pedepsiți dacă sunt prinși în timp ce trimit bilețele de dragoste sau cadouri.În Finlanda,  Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiţilor, este sinonimă cu Ziua Prieteniei. Astfel, prietenii apropiați își trimit reciproc cărți și cadouri. Este o zi în care mulți finlandezi aleg să se logodească și să se căsătorească.
Activități de Valentine's Day 2021

Valentine's Day 2021 - Superstiții și ritualuri


Există multe superstiţii şi ritualuri de Valentine's Day care îţi determină norocul în dragoste. Iată și câteva exemple:


În anii 1700, fetele obişnuiau să presare câteva frunze de dafin pe pernă în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor şi să recite următoarele cuvinte înainte să meargă la somn "Bunule Valentin, fii bun cu mine: în vise, arată-mi ursitul".


În Marea Britanie,  tinerele scriu numele mai multor pretendenţi pe bucăți de hârtie, le împăturesc şi le aruncă în apă. Foaia de hârtie care se ridică prima la suprafaţă este numele ursitului.


O superstiţie de Ziua Îndrăgostiţilor spune că dacă unei fete nemăritate  îi zboară o vrabie peste cap, înseamnă că se va mărita cu un bărbat sărac, dar dacă îi zboară un sticlete peste cap înseamnă că se va mărita cu un bărbat bogat.


Se spune că dacă vrei să afli numele ursitului sau ursitei, trebuie să iei un măr și să te gândești la câteva nume de pretendenți. Învârți mărul de codiță în timp ce spui numele respective și la ce nume se rupe codița acela este numele ursitului.


Superstiții de Ziua Îndrăgostiților


De Ziua Îndrăgostiţilor, dacă tai un măr în jumătate, numărul de seminţe îţi va arăta câţi copii vei avea.


Se spune că de Valentine's Day, dacă mănânci varză aduce noroc şi bogăţie, iar rodiile aduc fertilitate.


Florile oferite în dar de Valentine's Day 2020 spun multe despre sentimentele pe care le ai faţă de partener. Florile roşii simbolizează iubirea şi pasiunea, cele albe - puritatea, cele roz - simpatia, iar florile galbene simbolizează prietenia.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă