Valentina Pelinel rupe tăcerea despre viața pe care o duce alături de Cristi Borcea: „Este vorba de respect. Ne-am dorit să fim împreună”

4 săptămâni in urmă 19

Cristi Borcea, fostul acționar majoritar al lui Dinamo, și Valentina Pelinel au sărbătorit 3 ani de căsnicie. Cei doi au trei copii împreună și cei doi și-au găsit echilibrul în cuplu.

Valentina Pelinel a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.ro despre relația pe care o are cu fostul acționar majoritar al clubului din „Ștefan cel Mare”.

Fostul model oferit, totodată, mai multe detalii neștiute despre viața pe care o are alături de Cristi Borcea.

Valentina Pelinel rupe tăcerea despre viața pe care o duce alături de Cristi Borcea

După o perioadă petrecută în fața camerelor TV, Valentina Pelinel se ocupă acum de afacerile familiei și își crește cu grijă copii.

„Alături de el învăț ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative. Viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, dar și să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a transmis Valentina Pelinel pentru CANCAN.ro.

Întrebată cum își vede viața în următorii cinci ani de zile, Valentina Pelinel afirmă că are mai multe obiective, pe care preferă, însă, să le țină pentru ea.

„Aceasta este o întrebare provocatoare, pentru că sunt o persoană organizată și îmi place să îmi fac planuri. În același timp, am învățat că planurile și realitatea au rareori ceva în comun. Nu am idealuri, dar îmi propun anumite obiective, pe care nu le dezvălui, preferând să se transforme singure în realitate prin disciplină și investiție de timp și energie”, a mai spus Valentina Pelinel.

The post Valentina Pelinel rupe tăcerea despre viața pe care o duce alături de Cristi Borcea: „Este vorba de respect. Ne-am dorit să fim împreună” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă