Valentina Pelinel, adevărul despre relația cu Cristi Borcea. „Amândoi avem personalități puternice”

3 săptămâni in urmă 21

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri. Au trei copii împreună și o căsnicie așa cum au visat. Recent, fostul model a făcut primele declaratii despre relația cu soțul ei.

„Alături de el învăț ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative. Viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, dar și să o facă să se simtă cea mai iubită din lume.

Valentina Pelinel, adevărul despre relația cu Cristi Borcea. „Amândoi avem personalități puternice”

Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile. În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare.

Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie.

Amândoi avem personalități puternice și nu este în firea noastră să dăm înapoi. Însă amândoi suntem dispuși la comunicare deschisă și onestă, la discuții și feedback constructive. Ne respectăm suficient de mult încât să adoptăm calea de mijloc și negocierea”, a declarat Valetina Pelinel pentru cancan.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă