Valentina, o tânără din Brăila sergent în Armata Română, şi-a luat viaţa. Prieteni: "Un înger de fată". Avea doar 24 de ani

1 lună in urmă 82

O tânără de 24 de ani, din Brăila, a fost găsită moartă în casă, iar din primele informaţii, se pare că tânăra şi-a luat viaţa.

O tânără de 24 de ani, din Brăila, sergent în Armată, şi-a pus capăt zilelor

Facebook

Şi-a pus capăt vieţii, la doar 24 de ani

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că o tânără brăileancă, de 24 de ani a fost găsită decedată, în apartamentul în care locuia, în municipiu. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru necropsie.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, informează poliţiştii.

Presa locală precizează că tânăra de 24 de ani era sergent la o unitate militară din Brăila şi a fost găsită spânzurată de o ţeavă de gaze, în apartamentul in care locuia. Prietenii fetei sunt consternaţi de gestul ei şi nu ştiu ce putea să se întâmple încât fata să apeleze la o asemenea faptă.

"Era un inger de fata, o fire calma, zambitoare si ambitioasa. Se intelegea bine cu toti colegii. Iubea Armata, era si pasiune, nu doar un loc de munca", povesteşte un prieten de-al fetei, citat de debraila.ro.

Necăsătorită, Valentina şi-a început activitatea în cadrul Ministerului Apărării la sfarsitul anului 2016, ca si gradat profesionist, ulterior urmand cursurile scolii de subofiţeri. Era un cadru militar exemplar, obtinand doar calificative bune si foarte bune in activitatea profesionala, scrie presa locală. Urmează necropsia cadavrului, pentru a stabili cu exactitate cauza morţii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

valentina braila armata romana sinucis tanara
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă