Valentin Mihăilă, super-gol marcat la debut pentru România! Macedonenii n-au scăpat de ce s-au temut

2 săptămâni in urmă 1

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Fotbalistul celor de la Parma, care a intrat pe teren după accidentarea lui Florinel Coman, din minutul 10, a marcat al doilea gol al tricolorilor în minutul 50.

Mihăilă a primit o pasă pe stânga, a trecut printre trei adversari, după care a șutat absolut superb, la colțul lung, pe jos.

Înaintea partidei de pe Arena Națională, prima a noastră din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, macedonenii s-au temut de Mihăilă.

La unul dintre antrenamentele premergătoare partidei de la București, Valentin Mihăilă a reușit un gol spectaculos, de la distanță.

"Eurogolul magistral" al lui Mihăilă i-a impresionat pe adversarii de joi: "Ne amenință!". Și Parma a reacționat

"Exercițiile care i-au ținut în priză pe fotbaliști au mizat pe agresivitatea lor în recuperarea mingii și pe circulația rapidă a balonului.

Finalul antrenamentului i-a surprins pe tricolori împărțiți în trei echipe, într-o serie de jocuri-școală", a scris FRF.

Presa din Macedonia de Nord a remarcat reușita lui Valentin Mihăilă, iar publicația Gol a titrat: "Mihăilă amenință Macedonia cu un eurogol magistral la antrenament".

"Adversarii noștri au început pregătirile pentru meci. Jucătorii și-au arătat calitățile la antrenamente, unde tânărul Valentin Mihăilă a impresionat. Jucătorul de 21 de ani a transmis un avertisment Macedoniei cu bijuteria sa, care a fost postată pe site-ul federației", a mai scris sursa citată.

Inclusiv cei de la Parma au văzut golul lui Mihăilă și au distribuit golul spectaculos reușit de "băiatul lor".

Etichete: mirel radoi , valentin mihaila , romania macedonia de nord , romania preliminarii cm qatar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă