Valentin Mihăilă și Gianluigi Buffon, adversari în vestiarul Parmei! Cine a câștigat duelul la ”Piatră, hârtie, foarfece”

6 zile in urmă 11

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Un adevărat lider pe teren pentru mai tinerii săi coechipieri, printre care și Dennis Man și Valentin Mihăilă, legendarul goalkeeper se află în centrul atenției și în vestiar.

Valentin Mihăilă și Gianluigi Buffon, adversari în vestiarul Parmei! Cine a câștigat duelul la ”Piatră, hârtie, foarfece”

Goalkeeper-ul a distribuit recent un videoclip, pe rețelele de socializare, în care apare alături de ceilalți jucători în timpul unei partide de ”Piatră, hârtie, foarfece”. Se pare că Buffon este neînvins la acest joc, de fiecare dată anticipând alegerea adversarului.

Acum, Buffon a mai distribuit un videoclip, iar, de această dată, în fața legendarului portar se afla chiar Valentin Mihăilă, dar nici el nu a putut să îi doboare recordul lui Gianluigi Buffon. Astfel, portarul Parmei rămâne campion absolut în vestiar la ”Piatră, hârtie, foarfece”.

Mai trebuia să înving pe cineva!”, a comentat Buffon la clipul cu Mihăilă de pe Instagram.

 Man și Mihăilă, cuceriți total de legendarul Buffon

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt din această vară colegi cu legendarul portar Gianluigi Buffon la Parma, iar campionul mondial din 2006 îi inspiră foarte mult pe cei doi români.

Man a spus că este uimit să-l vadă pe Buffon în vestiar și a recunoscut că se teme să-i dea "scăriță" la antrenament: "Nu îndrăznesc să dau scăriţă! (n.r. râde). Cred că am înscris un gol împotriva lui la antrenament.

Mihăilă a dezvăluit și el prima discuție purtată cu Buffon: "Primul cuvânt în română pe care l-a rostit a fost Mutu.

I-am spus şi eu: ‘Ţi-ai adus aminte că ai apărat penalty-ul de la EURO 2008.’ Este un om care te ajută foarte mult", a spus Mihăilă, pentru AS.ro.

Etichete: serie b , parma , gianluigi buffon , dennis man , valentin mihaila
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă