Valentin Mihăilă și Dennis Man, lăudați de unul dintre colegi, chiar la pauza partidei Parma – AS Roma: „Se descurcă grozav!”

1 lună in urmă 3

Valentin Mihăilă și Dennis Man au făcut o primă repriză de senzația în Parma – AS Roma. Astfel că, la pauza meciului, Graziano Pelle, atacantul Parmei, i-a lăudat pe cei doi internaționali români.

Valentin Mihăilă a marcat unicul gol al primei reprize, dintr-o centrare excelentă a lui Dennis Man.

Parma are nevoie urgentă de puncte, formația italiană aflându-se pe locul 19 din Serie A.

Valentin Mihăilă și Dennis Man lăudați de Graziano Pelle

Atacantul Parmei susține că se înțelege foarte bine cu Man și Mihăilă, despre care spune că sunt doi jucători înzestrați cu niște calități extraordinare.

„Mă înțeleg foarte bine cu Man și cu Mihăilă. Sunt niște băieți care își doresc foarte mult și au calități extraordinare. Din păcate, nu au foarte mult timp de adaptare, nu suntem într-o situație tocmai roz. Ei însă se descurcă grozav! Dacă vom rămâne la fel de concentrați, sunt singur că ne vom îndeplini toate obiectivele”, a declarat Graziano Pelle, la microfonul DAZN.

The post Valentin Mihăilă și Dennis Man, lăudați de unul dintre colegi, chiar la pauza partidei Parma – AS Roma: „Se descurcă grozav!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă