Valentin Mihăilă și Dennis Man l-au uimit pe fiul patronului de la Parma! Reacția fabuloasă a acestuia: „Cum se zice în română?”

1 lună in urmă 4

Valentin Mihăilă și Dennis Man au avut o evoluție de senzație în partida Parma – AS Roma, câștigată de gazde cu 2-0. Oliver Krause, fiul patronului Parmei, a avut o reacție fabuloasă după prestația magnifică a celor doi internaționali români.

Valentin Mihăilă a marcat unicul gol al primei reprize, dintr-o centrare excelentă a lui Dennis Man.

Parma se află pe locul 19 din Serie A, cu 19 puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

Valentin Mihăilă și Dennis Man l-au uimit pe fiul patronului de la Parma

Oliver Krause este fiul patronului de la Parma și analist video la formația din Serie A. Acesta a fost impresionat de prestația lui Valentin Mihăilă și Dennis Man, din meciul cu AS Roma, astfel că pe contul personal de Twitter a postat o întrebare amuzantă.

„Cum se zice «Forza Parma» în română?”, a scris Oliver Krause pe Twitter.

Valentin Mihăilă și Dennis Man, vedete în Gazzetta dello Sport

Gazetta dello Sport a remarcat evoluția de senzația a lui Valentin Mihăilă și Dennis Man, pe care a lăudat-o. Jurnaliștii italieni consideră că victoria Parmei în fața celor de la AS Roma este valoroasă ca „aurul”.

În plus, renumita publicație a notat faptul că speranța Parmei de a se salva de la retrogradare stă în mâinile lui Valentin Mihăilă și Dennis Man.

„O victorie valoroasă ca aurul pentru Parma, o înfrângere care cântărește mult pentru Roma. Pe «Tardini», cei care au dat «aripi» au fost cei doi atacanți de bandă. Man și Mihăilă, practic de neprins în cea mai mare parte a jocului. Sprinturi, calitatea jocului, lansările și atacul spațiilor. Cei doi români au făcut mult timp diferența, Mihăilă a deschis «balul».

Dacă există vreo speranță ca Parma să se întoarcă în joc, în acest final de sezon, aceasta este legată de viteza și loviturile celor doi jucători români, care au pus în gardă romanii de fiecare dată când au intrat în posesia mingii”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

The post Valentin Mihăilă și Dennis Man l-au uimit pe fiul patronului de la Parma! Reacția fabuloasă a acestuia: „Cum se zice în română?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă