Valentin Mihăilă și Dennis Man, aruncați în luptă de antrenorul Parmei, în meciul cu Fiorentina. Codașa din Serie A este condusă

2 luni in urmă 2

Parma joacă de la această oră pe terenul Fiorentinei un nou meci important în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Valentin Mihăilă a fost aruncat în luptă chiar în startul reprizei secunde.

Fostul vârf al Universității Craiova a început meciul pe bancă, dar a intrat în minutul 46, în locul lui Hernani, la scorul de 2-1 pentru Fiorentina.

Valentin Mihăilă joacă pentru Parma în deplasarea cu Fiorentina

Parma a egalat în prima repriză din penalty, prin Kucka, dar Milenkovic a readus-o în avantaj pe Fiorentina, în minutul 42. Cum scorul la pauză a fost 2-1 pentru gazde, Valentin Mihăilă a fost prima schimbare a oaspeților, care au șanse tot mai mici să evite retrogradarea.

Dennis Man este rezervă, dar probabil că arădeanul va fi introdus și el pe parcursul partidei.

Pe banca Fiorentinei este Louis Munteanu, puștiul de 18 ani luat de italieni de la Viitorul lui Gică Hagi.

Atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă, sunt cu gândul și la naționala României. Cei doi apar pe lista preliminară alcătuită de Mirel Rădoi, înaintea primelor meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

România a fost repartizată în grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Partidele din preliminarii vor avea loc în perioada martie – noiembrie 2021, iar cele din play-off în martie 2022. Tot în această lună, tricolorii mici joacă la Euro U21.

The post Valentin Mihăilă și Dennis Man, aruncați în luptă de antrenorul Parmei, în meciul cu Fiorentina. Codașa din Serie A este condusă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă