Valentin Mihăilă, pe lista unui colos din Serie A » Giovanni Becali a făcut dezvăluirea: „Am o relație exelentă cu președintele lor”

1 lună in urmă 2

Valentin Mihăilă este omul momentului la Parma. A marcat câte un gol în ultimele două runde, iar granzii din Serie A l-au luat sub radar. Giovanni Becali, impresarul care a intermediat atât mutarea lui, cât și cea a lui Dennis Man, a vorbit în presa din Peninsulă despre următorii pași ai extremeit transferate de la CS Universitatea Craiova. 

Valentin Mihăilă, în atenția cluburilor din Serie A

„Napoli se interesează de Mihăilă, am o relație excelentă cu președintele Di Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. Acum e prea devreme să vorbim despre transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca așa, nu va duce lipsă de oferte. Mă întreabă mulți de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul lui pentru Parma. Îmi pare rău că echipa este acum în această situație, se luptă să nu retrogradeze, dar sper să se salveze, au un președinte foarte bun.

Valentin a fost urmărit de mulți scouteri, dar Parma s-a mișcat mai repede și l-a cumpărat. Păcat că a venit cu o pubalgie în momentul transferului. A avut oferte din Anglia și din Spania înainte”, a declarat Giovanni Becali, pentru Calcionapoli24.

Mutu juca pe alt post, mai retras decât Valentin, Mutu putea fi mai bun decât Gică Hagi. Acum Mihăilă e din altă generație, iar eu sper să realizeze cel puțin cât a reușit Mutu
- Giovanni Becali

VIDEO. Cum l-a amenințat Giovanni Becali pe Ianis Zicu: „«Rupi contractul și te întorci în România». Am început să plâng!

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A:

VIDEO Românii de la Parma, elogiați în Italia: „Man, ce rafinament tehnic! Mihăilă, viteză și personalitate”Rivalii din Serie A se revoltă: „Ce trebuie să facă Ronaldo ca să ia ROȘU?” » Acuză o intrare violentă a lui Cristiano

Cum arată soția lui Pavel Stratan.Acum e clar de ce nu apare niciodată cu ea în public, ci doar cu copiii

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă