Valentin Mihăilă, la un pas de transferul carierei! Atacantul este dorit de Inter. Cum se poate realiza mutarea

1 lună in urmă 28

Valentin Mihăilă ar putea să prindă transferul carierei! Atacantul este dorit de Inter, campioana Italiei.

Cei de la seriebnews.com scriu despre interesul lui Simone Inzaghi pentru Mihăilă, care a lăsat o impresie foarte bună la Parma.

Internaționalul român a fost dorit și de o altă echipă mare din Italia. Giovanni Becali, fostul impresar din România care l-a dus pe Valentin Mihăilă (21 de ani) la Parma în octombrie 2020, pentru 8,5 milioane de euro, a dezvăluit că Lazio Roma și-a arătat interesul pentru serviciile internaționalului român.

Valentin Mihăilă, ce lovitură! Atacantul este dorit de Inter

Valentin Mihăilă a jucat foarte bine în Serie A pentru Parma, apoi a continuat evoluțiile bune și în Serie B, iar fostul jucător al Universității Craiova este deja o țintă importantă pentru cluburile de top din Italia.

Inter și-ar dori în primă fază un împrumut al lui Mihăilă, iar mutarea s-ar putea realiza în iarnă.

Parma și Inter ar putea să facă un schimb de jucători: echipa unde joacă și Dennis Man îl vrea pe Lorenzo Pirola, un fundaș de 19 ani aflat acum la Monza.

Valentin Mihăilă a ajuns la Parma în octombrie 2020 și mai are contract cu formația din Serie B până în vara anului 2025. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a jucat în 17 meciuri pentru Parma, a dat patru goluri și a oferit două pase decisive.

The post Valentin Mihăilă, la un pas de transferul carierei! Atacantul este dorit de Inter. Cum se poate realiza mutarea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă