Valentin Mihăilă, gol uriaș pentru Parma! Fostul jucător al Craiovei își ține echipa în viață, după reușita cu Crotone. Un nou meci nebun al românilor

3 săptămâni in urmă 25

Valentin Mihăilă a marcat al treilea gol al său pentru Parma, în Serie A. Golul românului a adus egalitatea la 3 și a venit după ce Dennis Man a ieșit accidentat. Parma păstrează doar speranțe teoretice la salvarea de la retrogradare.

Parma a primit vizita celor de la Crotone, într-un meci din runda a 33-a din Serie A. Ultima clasată din campionat a condus cu 3-1, dar s-a văzut egalată după accidentarea lui Dennis Man.

Fostul jucător al FCSB s-a accidentat și a fost schimbat cu Gervinho. Și Valentin Mihăilă a început partida ca titular.

 

Valentin Mihăilă, gol uriaș pentru Parma! Românul își ține echipa în viață, după reușita cu Crotone. Cum a marcat

Parma a fost condusă cu 3-1 la pauză de ultima clasată, Crotone, iar lucrurile păreau clare pentru gazde, mai ales după eșecurile de la Cagliari și de la Torino, cu Juventus.

Parmegianii au revenit însă prin Gervinho, intrat în locul lui Dennis Man, și prin Valentin Mihăilă. Românul a profitat de o minge respinsă greșit în careul lui Crotone și a șutat cu sete, în dreapta portarului.

După 60 de minute de joc, Parma și Crotone erau la egalitate, 3-3.

Parma – Crotone | Echipele de start:

PARMA (4-3-3): Colombi – Busi, Bani, Dierckx, Pezzella – Hernani, Brugman, Kurtic – Man, Cornelius, Mihăilă.

CROTONE (3-5-2): Cordaz – Djidji, Golemic, Magallan – Molina, Messias, Cigarini, Zanellato, Reca – Ounas, Simy.

 

 

The post Valentin Mihăilă, gol uriaș pentru Parma! Fostul jucător al Craiovei își ține echipa în viață, după reușita cu Crotone. Un nou meci nebun al românilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă